4 Січня 2019
Новини

«Повстання живих мерців»: комуніст Симоненко заявив про участь у президентських перегонах

«Повстання живих мерців»: комуніст Симоненко заявив про участь у президентських перегонах

В соцмережах обурюються через наміри лідера забороненої в Україні Компартії йти в президенти.

Комуністична партія України висунула кандидатом в президенти свого лідера Петра Симоненка. Про це повідомила прес-служба політичної сили. Відповідне ішення прийняли на позачерговому з’їзді партії 3 січня, повідомляє «Апостроф».

Симоненко висловив подяку партійцям за довіру і заявив, що виборча кампанія буде «драматичною за характером і трагічною за наслідками для народу».

Також Симоненко опублікував в Facebook відезвернення, яке викликало велику кількість гнівних коментарів з боку користувачів мережі.

Коментатори здивувалися, чому КПУ досі продовжує діяльність, а також назвала політика "живим мерцем". Симоненку пригадали політику злочину радянського режиму і голосування його політсили за диктаторські диктаторські закони 16 січня 2014 року.

Як відомо, в 2015 році Окружний адміністративний суд Києва вирішив заборонити діяльність КПУ. 15 січня 2016 року у Київському апеляційному адміністративному суді відкрили провадження за апеляційною скаргою КПУ, розгляд справи триває досі.

Пізніше в Міністерстві юстиції України повідомили, що поки рішення суду про заборону не вступило в силу, Компартія може продовжувати свою діяльність.

Симоненко іде на вибори

вибори Президента України

Компартія

КПУ

комуністи

Петро Симоненко

президентська гонка

Симоненко

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна
В тему