3 Січня 2019
Новини

На Волині «з нуля» відбудовують понад тридцять амбулаторій

На Волині «з нуля» відбудовують понад тридцять амбулаторій

Через неякісні проекти на Волині змушені зносити існуючі амбулаторії і будувати на їх місці нові приміщення.

Про це під час урочистої передачі 23 автомобілів у центри первинної медико-санітарної допомоги розповів голова Волинської ОДА Олександр Савченко.

За його словами минулого року, відповідно до програми президента, розпочали будівництво 15-ти амбулаторій сільської медицини. Цього року планують їх добудувати та кожну із них оснастити автомобілями.

Савченко додав, що автомобілі закуплять не лише цим, вище згаданим, амбулаторіям. Наразі на Волині, за програмою Світового банку, зводяться ще будуються 33 медзаклади.

 «Всі вони будуються. Шкода, що проекти були підібрані не найкращої якості, але це підбирали до мене, я прийшов набагато пізніше. Приходиться фактично зносити будівлі до фундаменту і, попри те, що ми мали лише капітально ремонтувати, практично відновлюємо споруди, робимо абсолютно нові приміщення. Це дещо затягує процес, але вони будуть зроблені. Всі 33 ми закінчимо, однозначно. Під них також є кошти на придбання автомобілів. Все робиться для того, щоб кожен із нас мав своєчасну медичну допомогу», - зазначив посадовець.

ФОТО ілюстративне

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, Світ
В тему