3 Січня 2019
Новини

Розшукують собачника: у Києві кавказець із двома псами убив співробітника Управління держохорони

Розшукують собачника: у Києві кавказець із двома псами убив співробітника Управління держохорони

Напередодні, 2 січня, близько 23:20, у столиці на вулиці Саперне Поле, 12 на території ЖК «Французький Квартал» сталося вбивство, пише видання «Гордон». Попередньо, конфлікт виник між автомобілістом і чоловіком, який вигулював собак. 

Першим про убивцю-собачника сповістив паблік «Київ оперативний» у соцмережі «Фейсбук». «Чоловік, який вигулював тварин, ударив автомобіліста у щелепу, від чого той упав. Перехожі одразу викликали «швидку». Лікарі доволі швидко прибули і намагалися реанімувати потерпілого, але їм не вдалося», – ідеться у повідомленні.

Чоловік, який завдав удару, втік із місця злочину. Як твердять очевидці, убивця – не слов’янин.

«За інформацією свідків, прикмети вбивці: спортивна статура, 185 см зросту, має бороду, неслов’янську зовнішність. Був одягнений: у темну спортивну куртку з чорним капюшоном, сині спортивні штани. Наразі його розшукують правоохоронці. Померлому було всього 26 років», – додали на сторінці «Київ Оперативний», а також прикріпили фото розшукуваного.

Тим часом джерело телеканалу NewsOne у правоохоронних органах повідомило, що вбитий чоловік був капітаном в Управлінні державної охорони України. Його звали Василь Хмелюк. На сайті проекту «Декларації» зазначено, що Василь Хмелюк родом із Кам’янця-Подільського. За фахом – військовий, працював в Управлінні держохорони, одружений.
Прес-служба поліції Києва повідомила, що ймовірний убивця вигулював двох собак на Саперному Полі, під час конфлікту вдарив опонента, «від чого той упав і помер на місці».
Тіло відправили на судмедекспертизу, правоохоронці розшукують «собачника».

«Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчі почали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Встановлюються всі обставини», – ідеться в повідомленні Нацполіції у місті Києві. У правоохоронному відомстві своєю чергою імені жертви не називають.  
 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал
В тему