3 Січня 2019
Новини

Бойфренд чи друг: Тіну Кароль «застукали» в обіймах відомого шоумена

Бойфренд чи друг: Тіну Кароль «застукали» в обіймах відомого шоумена

Київський ресторатор Микола Тищенко та відома українська співачка Тіна Кароль при всіх не зовсім "по-дружньому" святкували Новий рік.

Про це пише Clutch.ua.

Телеведучий Микола Тищенко влаштував пишну вечірку на честь Нового року в одному зі своїх ресторанів.

Головним гостем програми стала розкішна співачка Тіна Кароль. Зірка заспівала кілька своїх хітів і здивувала шанувальників своїми запальними танцями з Тищенко.  Несподівано для всіх парочка на сцені почала відкрито загравати прямо на сцені.

Як святкують зірки Новий рік

Відомо, що вечірка була в елітному ресторані Coin в Києві. На святі також були присутні всі члени команди закладу і популярні зірки українського шоу-бізнесу. Радувала публіку співачка Тіна Кароль в блискучому вбранні з оголеному спиною і животом.

Закінчився даний виступ Тіни Кароль та Миколи Тищенка підняттям на сцену і поздоровленням всіх гостей з початком Нового року 2019. Вони закружляли з Кароль в танці, а потім Тищенко підняв співачку на руки. Після вони кілька хвилин обіймалися у всіх на очах. Після популярний ведучий, як справжній джентльмен, став на коліно і поцілував руку Тіни Кароль.

Так ресторатор Микола Тищенко та співачка Тіна Кароль зустріли новий 2019 й рік. Фанати вже представили їх разом: «Який вони б були гарною парою», «Аааа Ви такі класні !!!», «Тіночка красуня ... Микола справжній полковник». Але зірки розповіли, що їх пов'язує лише дружба і робота.

Як святкують зірки Новий рік

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна
В тему