2 Січня 2019
Новини

Морить голодом власна дочка: у Луцьку врятували від смерті виснажену літню жінку

Морить голодом власна дочка: у Луцьку врятували від смерті виснажену літню жінку

У Луцьку врятували виснажену літню жінку від голодної смерті. За словами сусідів, жінка кілька останніх днів не виходила на зв'язок.

Про це інформує прес-служба Патрульної поліції Волинської області на своїй сторінці у Facebook.

Як стало відомо, вчора, 1 січня, близько 13 години інспектори патрульної поліції отримали повідомлення з вулиці Гордіюк у Луцьку, що сусідка вже кілька днів не виходить на зв'язок.

"Спільно з рятувальниками пробрались у житло 76-річної пенсіонерки. Жінка лежала на землі і була дуже виснаженою. Її забрали до лікарні", – йдеться у дописі патрульних.

Як нам стало відомо з анонімних джерел, жінку морить голодом власна дочка. У квартирі проживає три жінки різного покоління: постраждала, її донька та онука. На час новорічних свят онука, яка навчається у Луцькому технікумі, була відсутня. Її ж мати, зачинивши постраждалу вдома і не залишивши їй ключів, пішла святкувати до нового знайомого. 

Якби не спостережливість та переживання сусідки, невідомо, чим могла закінчитися ця пригода. Це саме вона викликала рятувальників, патрульних та швидку, адже її занепокоїв ледь чутний голос сусідки.

За словами постраждалої, її залишили саму без їжі в квартирі і навіть не провідували. Як повідомили сусіди, сім'я частенько любить перехилити чарку.

До слова, в той час, коли матір госпіталізували, дочка спокійно гуляла зі собачкою та знайомим під вікнами будинку з іншої сторони.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, кримінал
В тему