2 Січня 2019
Новини

Повертаються лихі 90-ті: на Волині банда цілу годину тероризувала відвідувачів кафе

Повертаються лихі 90-ті: на Волині банда цілу годину тероризувала відвідувачів кафе

Учора ввечері, близько 20-ї години, у Нововолинську в кафе «Базилік» невдоволений відвідувач «віддубасив» свою дружину у присутності поліції, охорони та десятька осіб, які відпочивали у закладі.

Як повідомляє жителька Нововолинська, яка стала свідком цієї події, група осіб «кримінальної зовнішності» цілу годину тероризувала відвідувачів закладу. Саме стільки нелюд  знущався над своєю дружиною у сусідній кімнаті, однак ніхто не прийшов їй на допомогу.

«Обзивали жінок, чоловіків, поліцію, охоронців (один з охоронців був молодий стажер, якого тупо шарпали і провокували). Одну з офіціанток – дружину одного з виродків у дитячій кімнаті гамселив “чоловік-херой” так, що стіни дрижали.

Хто сидів ближче, це чув, а хто сидів далі – зрозуміли, що щось не те, по приїзду поліції!!!!» , - повідомляє дописувачка.

За повідомленням видання Радар, такий безлад влаштували 10 молодиків із оточення криміналітета Чечена.

Поліція прибула лише через півгодини після виклику, однак ніяк не відреагувала на зухвальство компанії.

За словами двох місцевих депутатів, що відпочивали в закладі, довелося телефонувати керівництву Нововолинського відділення поліції, диспетчеру на 102, і знайомим патрульним.

«Охоронці з “Арсеналу” хоч і прибули раніше за поліцію, та виконували суто декоративну функцію (“для меблів”). Голота крила їх триповерховим матом. А вони постояли – і пішли. Мабуть, туди, куди їх послали…», - повідомив депутат.

Адміністрація закладу відмовилась надати поліції відеозапис і письмово заявити про інцидент.

За повідомленням свідків події, бандити зумисне подряпали машину поліції та охорони і поїхали з місця події.

«Те стадо п’яними посідало в машини, побило машини поліцейських!!!!!!!! і собі спокійно поїхало робити темні справи далі.

Бійтеся за своїх дітей, бо поки таке бидло ми будем терпіти, ми в небезпеці. І якщо навіть поліція й закон нічого не в спромозі зробити з ними, то ми приречені (((», - підсумувала жителька міста і свідок події.

На прощання бандити показали охоронцям і правоохоронцям середній палець.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, кримінал
В тему