30 Грудня 2018
Новини

Завдав 12 ударів ножем своїй малолітній дитині, щоб помститися дружині

Завдав 12 ударів ножем своїй малолітній дитині, щоб помститися дружині

У Кривому Розі суд виніс вирок громадянину РФ, який намагався вбити свою 13-річну доньку.

За інфорацією прес-служби Криворізької місцевої прокуратури №1, ще в липні 2015 року зазначений громадянин приїхав в Україну, щоб зустрітися з дружиною для вирішення питань з розірвання шлюбу.

Перебуваючи в квартирі своєї дружини, він запропонував продовжити їх відносини та шлюб, на що остання категорично відмовила та наполягала на розлученні. Також жінка вимагала залишити спільну малолітнью дочку з нею.

Між подружжям стався конфлікт, після якого жінка вийшла з квартири на вулицю і пішла умагазин. У квартирі залишився чоловік та їх спільна малолітня донька.

Чоловік закрив вхідні двері на замок, при цьому залишив ключ у дверному замку, щоб ніхто не міг увійти в квартиру. Перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, він взяв у кухні ніж і попрямував до кімнати, де перебувала дівчинка.

Щоб позбавити свою рідну 13-річну дочку життя з помсти до дружини, завдав дівчинці кухонним ножем 12 ударів у грудну клітку та верхні кінцівки.

Свій намір, спрямований на умисне вбивство, чоловік не довів до кінця, адже потерпіла зробила вигляд, що вона померла. Так званий батько, будучи впевнений, що він виконав усі необхідні дії, спрямовані на вбивство, перевіривши пульс дочки, припинив наносити удари.

Свою провину підсудний не визнав, проте вона повністю доведена Криворізькю місцевою прокуратурою.

Вироком Дзержинського районного суду міста Кривого Рогу 62-річного громадянина Російської Федерації визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15, п.2 ч.2 ст.115 КК України (Закінчений замах на умисне вбивство).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал
В тему

Останні матеріали