27 Грудня 2018
Новини

Найбільший сервіс таксі відмовляється від "євроблях" та ланусів

Найбільший сервіс таксі відмовляється від

З січня 2019 року компанія повністю відмовляємося від співпраці з Lanos і виводить з парку.

Про це в інтерв'ю LIGA.net повідомив співвласник і операційний директор Uklon Сергій Смусь.

За його словами зараз до Uklon підключено 250 автомобілів Lanos. Сергій Смусь уточнив, що будуть відключати від сервісу не тільки Lanos, але і автомобілі Nexia, Matiz, а також інші подібного класу. У Uklon відзначили, що китайські бренди відключати від сервісу не планується.

Смусь зазначив, що компанія не може повністю відмовитися від вікових іномарок.

"Проранжируємо за марками, виберемо і будемо відключати. В Україні дуже складний ринок. Нові нормальні машини дорогі. Не у кожного є можливість купити такий автомобіль, а попит треба задовольняти. Це реалії ринку. Тому співпрацюємо з різними автомобілями, але застосовуємо індивідуальний підхід до  кожному. Наприклад, якщо до нас приходить Audi 2002 року, дивимося на стан, гуму і т.д. якщо все нормально - співпрацюємо ", - зазначив топ-менеджер.

За даними Смуся, 8% від загальної кількості автомобілів в Uklon - машини на єврономерах. 

"Сподіваємося, що після шестимісячного пільгового періоду розмитнення люди будуть відмовлятися завозити такі машини. Тут важливо, як це все буде контролюватися державою, як будуть штрафувати ці машини. Чекаємо завершення цього періоду і, швидше за все, будемо відмовлятися від співпраці з єврономерами"  , - сказав Сергій Смусь.

Читайте також:

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему