27 Грудня 2018
Новини

Стало відомо, хто стане наступним президентом України

Стало відомо, хто стане наступним президентом України

Несподіваний прогноз: хто ж стане нашим новим президентом?

Харківський астролог Олена Максимова зробила невтішних прогноз для українців. Так, вона заявила, що вибори президента України 2019 неаби як розчарують народ.

«Голоси народу сильно розділяться. Виборів в один тур, як попередні, годі чекати, - каже астролог. - 31 березня – не вдала дата для багатьох кандидатів, які претендують на посаду президента України. Вибір народу суттєво відрізнятиметься від соцопитувань, які озвучуватимуть під час передвиборчої гонки».

Особливо дата виборів буде несприятливою для президента Петра Порошенка. Хоча за прогнозом астролога, президентом стане чоловік.

«Шансів у нинішнього гаранта небагато. Нового обличчя теж не побачимо. Це буде очікувана персона. Не актор і не співак, а політик, який добре орієнтується у закулісних інтригах, розбирається в економіці, має авторитетних друзів в Україні і світі. Вибір не дуже здивує. Новий гарант буде хорошою людиною, але слабким лідером. За нього працюватимуть інші політики», - говорить Максимова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До кого з українських політиків українці ставляться найнегативніше (відео)

«Щоб переміг Порошенко, повинні пересваритися і сильно облити брудом один одного інші кандидати, - розповідає астролог. - Посада буде втрачена, але з політики не піде. Він буде обличчям, яке асоціюється з Україною у західних політиків. Через два роки на нього чекає складний період у житті. Це час фінансових труднощів і сімейних клопотів. Життя випробовуватиме на стійкість. Має шанси ще раз стати кандидатом і бути обраним у 2023 році».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, чутки
В тему