26 Грудня 2018
Новини

На Закарпатті знайшли немовля в дорожній сумці, покинуте на холоді

На Закарпатті знайшли немовля в дорожній сумці, покинуте на холоді

Мешканка міста Хуст, що на Закарпатті, в під’їзді багатоквартирного будинку на сходовому майданчику між поверхами виявила спортивну сумку, яка видавала дивні звуки. Всередині виявилося немовля.

У місцевій поліції інформують: «Заявниця повідомила, що 25 грудня, близько 06.30, в під’їзді між першим і другим поверхом виявила дорожню сумку з новонародженою дитиною». На місце події прибула слідчо-оперативна група. Крихітний хлопчик був закутаний у дитячу ковдру і виглядав абсолютно здоровим. Ймовірно, малюк народився протягом останньої доби.

Дитину шпиталізували у пологове відділення Хустської лікарні з діагнозом «переохолодження». Загрози життю малюка немає.

За цим фактом поліція почала кримінальне провадження за ч. 2 ст. 135 КУ «Залишення в небезпеці матір’ю новонародженої дитини». Горе-породіллю розшукують. Їй загрожує до трьох років позбавлення волі.

«Звертаємося до всіх із проханням допомогти в розшуку породіллі. Якщо у вас є яка-небудь інформація про жінку, яка могла вчинити цей злочин, повідомте в Хустський відділ поліції за телефоном – 068-50-76-172. Заздалегідь вдячні за допомогу», – додають у поліції.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал
В тему