25 Грудня 2018
Новини

Серед представників пізнього покоління Х і мілленіалів росте рівень смертності

Серед представників пізнього покоління Х і мілленіалів росте рівень смертності

Вчені Університету Дьюка (США) з’ясували, що серед представників покоління Х і мілленіалів очікується зниження тривалості життя і збільшення ризику передчасної смерті. Про це повідомляє видання Science Daily.

За словами дослідників, в групи ризику входять люди у віці 38-45 років (пізнє покоління Х) і в віці 27-37 років (раннє покоління Y або мілленіали). Фахівці проаналізували дані Центрів з контролю і профілактиці захворювань за 1990-2016 роки, щоб визначити ймовірні причини смерті.

На думку фахівців, представники покоління X і мілленіали зіткнулися зі світовою фінансовою кризою у 2008 році, зазнавали труднощів у пошуку роботи, що значно вплинуло на їхнє здоров’я. Основними причинами смерті є самогубства, передозування наркотиків, зловживання алкоголем, діабет, рак та дорожньо-транспортні пригоди. Однак фактори змінюються в залежності від раси, статі та етнічної приналежності.

Крім того, фахівці визначили, що серед бебі-бумерів, тобто представників покоління, що з’явився в середині XX століття, також високий ризик смерті від наркотиків, дорожньо-транспортних пригод, убивств, самогубств, ВІЛ і хронічної обструктивної хвороби легень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Напередодні новорічних свят Уляна Супрун розвінчала міф про користь алкоголю

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали