25 Грудня 2018
Новини

Дональд Трамп вбиває віру дітей у Санта-Клауса

Дональд Трамп вбиває віру дітей у Санта-Клауса

Американський президент Дональд Трамп розвіяв дух Різдва натякнувши 7-річній дитині, що Санта-Клауса не існує.

Інцидент стався під час щорічної акції «NORAD Track Santa», в ході якої в Білий дім надходять дзвінки від дітей, які цікавляться, коли в їхній будинок прийде Різдво. Президентське подружжя відповідає на дзвінки під пильною увагою журналістів.

Одним з тих, що телефонував, виявився семирічний хлопчик Коулман, якому довелося поспілкуватися з головою держави.

«Алло, це Коулман? З Різдвом! Як справи? Скільки тобі років? Як успіхи в школі? Які плани на Різдво? О, звучить цікаво. Ти ще віриш в Санта-Клауса?» – запитав президент у юного співвітчизника.

Далі Трамп додав: «Бо в сім років це маргінально, чи не так?».

Крім того, він поцікавився, звідки хлопчик родом, побажав йому щасливого і безпечного Різдва. А на завершення сказав: «Ну, насолоджуйся».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пустіть мене: «немалобюджетному» співаку заборонили в’їзд в Україну (відео)

Трамп, Різдво

Натомість Меланія Трамп повідомила одному з малків, що Санта-Клаус знаходиться в Сахарі, а вже через кілька хвилин сказала іншій дитині, що він в Марокко.

Президент і перша леді США щорічно беруть участь в оповіщенні дітей, охочих визначити місцезнаходження Санти в Святвечір і Різдво.

Традиція, по якій військові розповідають дітям про переміщення Санта Клауса, народилася в США і Канаді в 1955 році, коли діти, які розшукували Санта Клауса, випадково подзвонили в військовий командний центр в Колорадо-Спрінгс через помилково вказаний телефонний номер в місцевій газеті. Того вечора полковник ЗС США Гаррі Шуп замість того, щоб повісити трубку, наказав операторам відстежувати інформацію про Санту і надавати її кожній дитині, яка зателефонує за цим номером.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ, Політика
В тему