25 Грудня 2018
Новини

У вихідний, через погодні умови, Україна залишилася без струму

У вихідний, через погодні умови, Україна залишилася без струму

Унаслідок ускладнення погодних умов у восьми областях України знеструмлені 128 населених пунктів.

Про це повідомили в Держслужбі з надзвичайних ситуацій.

«У ніч на 25 грудня в результаті ускладнення погодних умов (дощ, місцями мокрий сніг та пориви вітру) через спрацювання автоматичної системи захисту ЛЕП знеструмлені 128 населених пунктів у восьми областях, а саме Дніпропетровська – 46, Кіровоградська – 43, Миколаївська – 16, Чернівецька – 8, Київська – 6, Черкаська – 5, Запорізька – 2 і Чернігівська – 2», – йдеться в повідомленні на сайті відомства у вівторок, 25 грудня.

Відзначається, що до відновлення електропостачання залучено бригади обленерго.

«Рух автомобільного транспорту автошляхами забезпечено. Для надання проїзду на дорогах від Укравтодору залучено 2 тис. 181 осіб і 1 тис. 600 од. техніки», – додали в ДСНС.

Нагадаємо, як повідомляє Український гірдометцентр, в більшості областей 25 грудня випаде сніг, а на півдні і сході країни – з дощем. Також прогнозуються хуртовини і серйозна ожеледиця на дорогах.

«У більшості північних та центральних областей сильний сніг, у східних, Дніпропетровській, вночі також у Запорізькій, Херсонській та Миколаївській областях сильні опади, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь. У західних областях невеликий сніг», – розповіли синоптики.

Вітер північно-західний, у східній частині країни південно-східний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с, в Приазов’ї місцями 25-28 м/с.

«Температура вночі 3-8°С морозу, вдень 1-6°С морозу, в південній і східній частинах протягом доби від 3°С морозу до 2°С тепла», – сказано в прогнозі.

Погода

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему