24 Грудня 2018
Новини

Сутність ополченців: в окупованому Іловайську 4-річну дитину «сепарки» ґвалтував і бив коханець-бойовик, а та мовчки дивилася

Сутність ополченців: в окупованому Іловайську 4-річну дитину «сепарки» ґвалтував і бив коханець-бойовик, а та мовчки дивилася

Страшний випадок замовчують офіційні «деенерівські ЗМІ», оскільки його фігуранти воюють в лавах «ополчєнія», але інформація просочилася в соцмережі одразу від кількох джерел.

В окупованому Російською Федерацією Іловайську трирічну доньку терориста так званої «ДНР» убив його же «співслуживець». А мати, теж «воїтелька Новоросії», навіть не викликала конаючій дитині «швидку». А на похороні не проронила ні сльозини. Таку інформацію на своїй сторінці у «Фейсбуку» розмістив офіцер ЗСУ Анатолій Штефан на позивний «Штірліц».

При цьому посилався на допис користувача Павла Юсова (жителя окупованого Іловайська) в забороненій в Україні соцмережі «Вконтакте». Останній, зокрема, вказує на той факт, що убивця був коханцем матері вбитої ним дівчинки.

«Під великою дозою наркотиків він знущався над дитиною: зґвалтував, бив, висмикував волосся на голові, потім кинув у брудний сарай», – наводить страшні деталі злочину місцевий житель.

Коли співмешканець чинив такі звірства щодо дитини, мати дівчинки, за словами Юсова, «була присутня при всіх цих діях, не вживаючи жодних заходів». Далі вона принесла дитину додому, відмила, але «швидку» не викликала, чим прирекла малечу на смерть: за умови своєчасної меддопомоги, дитя могло би вижити.

«Рідний батько вбитої дівчинки, який служить в “ополченні “ДНР”, дуже засмутився, на похоронах йому викликали швидку, ледь ноги не відняло. Можна уявити, яка біда. Мати ж убитої дитини на похоронах навіть сльози не зронила», – сказано у повідомленні.

Також чоловік зазначив, що «деенерівські журналісти»  цей інцидент замовчують. За його словами, «про це ніде не повідомляється,всі ЗМІ мовчать», бо «є серйозні нюанси. Про які краще не знати».

Тим часом користувачі у коментарях розкривають ці нюанси: а саме, що вбивця дитини також є «військовим ДНР», як і мати загиблої дитини – теж воює на боці бойовиків.

«Це справжня сутність тих, хто взяв у руки зброю у 2014 році і досі служить у лавах окупантів», – вважає офіцер ЗСУ «Штірліц».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал
В тему