24 Грудня 2018
Новини

В тому, що на Херсонщині втонув військовий трал із технікою, звинуватили «партизанів з ОДА» і «нехлюїв з облради»

В тому, що на Херсонщині втонув військовий трал із технікою, звинуватили «партизанів з ОДА» і «нехлюїв з облради»

В селі Милове Бериславського району Херсонщини з’їхав з мосту і впав у водойму військовий трал із важкою гусеничною інженерною машиною. При цьому під воду пішла кабіна КрАЗа. Фото з місця ДТП у неділю, 23 грудня, поширив у соцмережі херсонський підприємець Сергій Лісогорський. Про це пише видання «Новинарня».

Коментатори зазначають, що подія сталася в Софіївській балці. Це місце давно має недобру славу: через погану дорогу, а точніше бездоріжжя, тут регулярно трапляються аварії, падають до річки фури. Користувачі нагадують, що через незадовільний стан переїзду в Миловому раніше застрягали також рейсові автобуси.

Херсонський політик Олександр Власов поширив фото з військовим тягачем, додавши коментар: «Коли мене будуть запитувати друзі з інших областей, що таке воєнний стан, я показуватиму це фото. Це ділянка дороги в Херсонській області в балці в Миловому (Бериславський район). Там уже протягом кількох років з дороги (через її відсутність) у річку падають фури.
І ось, під час воєнного стану, там летить у болото платформа з технікою. Просто як у старих воєнних фільмах, коли партизани підривають колії. Тільки тут у ролі партизанів – нехлюї з Херсонської ОДА та облради».

Нагадаємо, Херсонська область належить до десяти регіонів України, де указом Президента було оголошено воєнний стан у зв’язку з відкритою агресією з боку РФ на Азові.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Відео
В тему