24 Грудня 2018
Новини

Затримали банду наркоторговців, що "годували" всю Україну "закладками"

Затримали банду наркоторговців, що

На Миколаївщині затримали трьох зловмисників, які «годували» наркотиками всю країну. 

Про це йдеться у повідомленні прес-служби ГУ Національної поліції у Миколаївській області. Чоловіки гастролювали по всій Україні та збували наркотики шляхом так званих «закладок».

Затримали банду наркоторговців на Миколаївщині фото 1

Як повідомляють поліцейські, до складу злочинної групи входили троє осіб, які і займались безконтактним збутом кристалічного метадону, опію та димедролу.  Наразі всі вони затримані.

Затримали банду наркоторговців на Миколаївщині фото 2

Організатором групи був 27-річний представник національної меншини, житель міста Жашків Черкаської області. З’ясувалось, що він залучивши до «справи» 24-річного черкащанина, який виконував функцію оператора, та 19-річного мешканця Луганської області у ролі «закладника», координував та ретельно контролював роботу своїх подільників.

Затримали банду наркоторговців на Миколаївщині фото 3

Чоловік спілкувався з ними виключно за допомогою месенджера. Ватажок  надавав оператору вказівки про назву, кількість та об’єми замовлень. Після чого вже оператор говорив, що робити «закладнику». Останній займався розфасовкою та кур’єрською доставкою наркотиків до місць призначення.

Затримали банду наркоторговців на Миколаївщині фото 4

Вже після оплати коштів за товар, оператор сповіщав клієнтів про місця схову «закладок». Гроші за наркотики замовники сплачували на спеціально відкриті банківські рахунки підставних осіб.

Затримали банду наркоторговців на Миколаївщині фото 5

Для затримання зловмисників правоохоронці провели масштабну спецоперацію. Адже молодики, аби убезпечити себе від викриття, постійно змінювали орендовану квартиру на іншу, гастролюючи не тільки Миколаївщиною, де зрештою і потрапили на гачок місцевих правоохоронців, але й іншими регіонами країни.

Затримали банду наркоторговців на Миколаївщині фото 6

Під час обшуків у зловмисників поліцейські виявили 20 закладок ацетильованого опію і димедролу, 121 закладку кристалічного метадону, близько 300 пігулок димедролу та 100 мл концентрату макової соломи, велику кількість сім- та банківських карток, чорнові записи, мобільні телефони, комп’ютерну техніку та гроші.

Затримали банду наркоторговців на Миколаївщині фото 7

За цінами «чорного» ринку вартість вилучених наркотиків становить приблизно мільйон гривень. На автомобіль організатора марки «Mercedes-Benz» E500 AMG накладено арешт.

Нині чоловіків вже затримали та повідомили їм про підозру. Слідство триває.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал
В тему