24 Грудня 2018
Новини

На Тернопільщині пасажирський потяг півночі простояв серед поля через «джамшутів»

На Тернопільщині пасажирський потяг півночі простояв серед поля через «джамшутів»

Поїзд сполученням Рахів (Закарпатська область) – Київ виявився заблокованим через приладдя, забуте ремонтною бригадою на рейках. Пасажири натерпілися!

Пасажирський потяг 358Л, який рухався з Рахова до Києва, на добрих чотири години застряг посеред голого поля у Тернопільській області. Про це інформує «Громадське». «Полонянкою» «застиглого» поїзда виявилася, зокрема, журналістка зазначеного видання Уляна Бойчук.

«Від 8-ї години просто стоїмо в полі. Я телефонувала на гарячу лінію «Укрзалізниці», але там сказали, що відповідь на скаргу треба чекати 14 днів», – повідомила коегам Уляна Бойчук.

Залізничники пояснили, що потяг не може проїхати, бо ремонтна бригада не забрала з колій приладдя. За словами начальника потяга, туди має приїхати локомотив, прибрати усе зі шляху – і тоді поїзд рушить.

«У потязі працює туалет, є вода та тепло. Люди сплять. У сусідньому купе чула, як мати сказала дитині: «Не їж всі бутерброди, бо не відомо, скільки ще стояти будемо», – розповіла Бойчук.

Провідниця в одному з вагонів порадила тим, хто запізнюється, після прибуття на столичний вокзал звернутися до чергового. Потяг 358Л мав прибути до Києва о 06:34 ранку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему