16 Грудня 2018
Новини

В Червоному Хресті України працює найманка російської армії і фанатка Мотороли

В Червоному Хресті України працює найманка російської армії і фанатка Мотороли

Найманка російської армії,  фанатка покійного Мотороли, терористка ДНР – Алевтину Синіцину знають як шанувальницю «русского мира». Проте такий «послужний список» не завадив їй влаштуватися на роботу в благодійну організацію «Червоний Хрест Україна».

Так, про Синіцину розповів Тwitter-аккаунт «Ватяний Дрезден». Він виявив в соцмережі цікавий профіль однієї зі співробітниць відділення Червоного Хреста України у звільненому від окупантів місті Торецькому.

сепаратистка алевтина

Дівчина не приховувала своєї любові до Росії, «русского мира» і терористів «Л / ДНР». Більш того, вона оприлюднила і аматорське фото у військовій формі і з автоматом терористичної «ДНР», яке дозволяє говорити про її безпосередню  участь у війні проти власної країни.

алевтина синіцина сепаратистка

Виявилася Синіцина і фанаткою ліквідованого ватажка терористів російського найманця Мотороли, якого в своєму профілі називає «героєм». Своїх співгромадян вона «величає» не інакше, як «хохли».

синіцина фанатка мотороли

Українці в соцмережах лютують  через те, що терористка «ДНР» не тільки розгулює на вільній від окупанта українській землі, але ще і видає себе за філантропа в Червоному Хресті.

синіцина воювала в днр

На неї і керівництво організації, яка прийняла сепаратистку в свої ряди, обрушилася маса досить жорсткої критики.

синіцина в червоному хресті

сепаратисти

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна
В тему