15 Грудня 2018
Новини

Чи дозволить Путін усім матюкатись в Росії?

Чи дозволить Путін усім матюкатись в Росії?

За заявою президента РФ Володимира Путіна, він хоче створити в Росії ситуацію, коли у людей бажання висловлюватись нецензурно просто не виникне бажання.

Так він прокоментував висловлювання продюсера Ігоря Матвієнко щодо того, що в Росії варто запровадити рівні права в питанні нецензурної лексики для «традиційних ЗМІ і не дуже традиційних».

Нетрадиційними, на думку Матвієнка, є інтернет-ЗМІ.

 «Або всім дозволити лаятися, або спробувати врегулювати"», - сказав Матвієнко.

Президент Росії жартома назвав подібну пропозицію революційною. «Ваша пропозиція» всім дозволити»- ну, це революційна пропозиція. Можемо почати прямо на раді з культури», - сказав Путін.

Президент РФ також відзначив, що почесний президент Російської академії освіти Людмила Вербицька говорила йому про те, що нецензурна лексика є частиною російської мови.

«Але питання тільки, як це використовувати. У нас і різні частини тіла є, ми ж їх не виставляємо напоказ кожен раз, коли тепло і холодно», - підкреслив російський президент. Він також сказав, що до цієї частини загальної культури необхідно проявляти обережне ставлення.

«Але з чим я згоден повністю: якщо неможливо зупинити, то потрібно очолити і відповідним чином направляти. А ось як це зробити - це залежить від нас», - додав Путін.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Світ
В тему