15 Грудня 2018
Новини

15 грудня український чемпіон світу з боксу проведе бій з домініканцем

15 грудня український чемпіон світу з боксу проведе бій з домініканцем

15 грудня о 21:30 відбудеться бій між чемпіон світу в найлегшій вазі за версією WBA українцем Артемом Далакяном та  домініканцем Грегоріо Леброном. На боксерському рингу українець захищатиме чемпіонський титул. «Постараюся продемонструвати хороший бокс всі 12 раундів», - сказав Далакян.

Артем Далакян - наш найменший чемпіон світу. Він зобов'язаний захистити титул чемпіона світу за версією WBA в найлегшій вазі і завершити настільки продуктивний рік для українського боксу на позитивній ноті. І що найголовніше, в українця для цього є всі шанси.

Найлегша вага - найменш популярна серед фанатів. Не дивно, що про кожного суперника Артема говорять: «Хто це взагалі?». Проте, Леброн - гідний і дуже досвідчений суперник.

Грегоріо вже 36 років. Для найлегшої ваги такий вік вже роки чотири, як пенсійний. Проте, домініканець не просто протримався так довго, але і дійшов до чемпіонського бою з Далакяном.

Серед його сильних сторін, безумовно, досвід проведення тривалих 12-раундових поєдинків, дуже міцний удар і мотивація стати чемпіоном перед завершенням кар'єри. Не віриться, що він буде боксувати ще хоча б років зо два.

В іншому, українець кращий. Він молодший, фізично міцніший і, швидше за все, б'є значно відчутніше. Що найголовніше - ми не можемо знати, чи вистачить Леброна на всю дистанцію. У такому віці і в такому вазі роки можуть наздогнати тебе в будь-яку секунду.

Взагалі, нам потрібно насолоджуватися тим, що у нас крім таких хлопців, як Усик, Ломаченко і Гвоздик є такі, як Далакян.  Дуже сподіваємося, що українцеві вдасться утримати титул, а далі його можуть чекати один з двох тайців, які займають першу і другу сходинку в рейтингу WBA.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: спорт, Україна
В тему