15 Грудня 2018
Новини

На українців очікує потужний метеоудар, від якого голова розриватиметься від болю

На українців очікує потужний метеоудар, від якого голова розриватиметься від болю

За попередженням синоптиків, згідно з графіком ефективної температури за показником Міссенарда, на українці цими вихідними очікують досить несприятливі погодні умови. А через потужний метеоудар в ніч з 15 на 16 грудня голова розриватиметься від болю у метеочутливих людей.

Синоптики додали, що за таких умов погоди людина може відчувати більше навантаження на терморегуляційну систему, через що виникає навіть ризик перегріву організму.

Може різко змінюватися емоційний стан, з’явитися апатія, сильні напади головного болю. Звичайним явищем є підвищення неуважності й зниження працездатності. Працювати у ці вихідні буде важко через надшвидку стомлюваність.

Разом з ризиком перегріву має місце й ризик переохолодження організму. Такі ризики виникають через велике навантаження механізму терморегуляції людини. Подібне відчуття можна охарактеризувати як «дуже і надто холодно». Така терморегуляція вкрай несприятливо позначається на системах нашого організму, особливо, на стані нервової, серцево-судинної та дихальної системах. Через це і виникає неуважність та сонливість.

Нагадаємо, що відомий синоптик Володимир Деркач запевняв, що в Україні не слід чекати значного похолодання до самого кінця другої декади грудня.

«Досить різке похолодання в Україні прийде у двадцятих числах грудня, проте морози не триватимуть довго. На зміну прийде відлига, яка і протримається в країні практично до кінця року», – повідомив  Деркач.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему