14 Грудня 2018
Новини

Погода на сьогодні: снігопади в 11 областях України

Погода на сьогодні: снігопади в 11 областях України

 Сьогодні, 14 грудня, в 11 областях України продовжуються снігопади. Ситуація на дорогах ускладнена через ожеледицю.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

"Продовжуються опади у вигляді невеликого снігу у Київській, Львівській, Черкаській, Полтавській, Кіровоградській, Вінницькій, Волинській, Одеській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Миколаївській областях", - повідомили у ДСНС з посиланням на дані синоптиків.

Лише у східних областях без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер переважно південно-східний, у західних областях північно-західний, 5-10 м/с. Температура від 2° морозу до 1° тепла, в Криму та на півдні Одещині 3-8° тепла, в Карпатах 1-6° морозу.

По Києву та області невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с. Температура у Києві та області 0-2° морозу.

"Транспортне сполучення на автомобільних дорогах державного та місцевого значення забезпечено. На дорогах місцями ожеледиця", - додали у відомстві.

Нагадаємо, що стаціонарний пункт обігріву у Луцьку знаходиться за адресою вул. Винниченка, 39, окремий - на вулиці Данила Галицького, 18, а також у центрі обліку бездомних Волинського обласного благодійного фонду «Переображення», що знаходиться на вулиці Станіславського, 15а.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали