13 Грудня 2018
Новини

Кого привітати з Днем ангела 13 грудня

Кого привітати з Днем ангела 13 грудня

Цього дня відзначають іменини Андрій та Орест. Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

Андрій

В основі імені лежить грецьке слово "андрос", що означає "чоловік". З дитячого віку Андрій має буйну фантазію. Улюблені іграшки в нього - це всілякі конструктори. Він може зображувати автомобіль і гонщика одночасно, носитися при цьому по квартирі й видавати всю гаму звуків - від гурчання мотора до скрипу гальм. Захоплений своєю грою, Андрій мало звертає увагу на прохання поводитися тихіше, й чи не єдине, що його може зупинити, - це солодощі. Якщо є брат, то Андрій щиро люить його. До сестри ставиться строго й не хоче уступати їй ні в чому. Андрій-підліток серед своїх однолітків нічим особливо не виділяється, однак згодом виявляється, що в житті він – серед найбільш успішних.

Орест

Ім’я Орест від грецького «орос» перекладається як «гірський», «горець», а також «гора». У дитинстві Орест непогано вчиться в школі. Старання Ореста роблять свою справу, і відставання за навчальною програмою через пропуски в кінцевому підсумку не так згубно позначаються на загальній успішності хлопчика. Він трепетно ставиться до тварин. Дитина здатна привести додому бездомного собаку і доглядати за ним. За своєю суттю володар імені Орест досить поступливий, не вступає в конфліктні ситуації, чудово розбирається в електроніці, вибирає професії лікаря, електрика, інженера, штукатура або тренера. Для Ореста, народженого взимку, властива така риса, як упертість. Він товариський, комунікабельний і болісно переживає розрив. Перший шлюб найчастіше буває недовговічним. Другий зазвичай виявляється більш щасливим. Така людина любить багато часу проводити на природі. Зазвичай заводить собаку великої породи. Орест завжди бореться за справедливість. З віком на додаток до посидючості, властивої йому ще зі шкільних років, у ньому проявляється цілеспрямованість. Він без зусиль знаходить спільну мову з людьми, що відбивається на його подальшій кар’єрі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему