11 Грудня 2018
Новини

Гурт "KAZKA" розповів про свій незабутній Новий рік

Гурт

Група-феномен української сцени «KAZKA» поділився найяскравішими спогадами про Новий рік.

Артисти розповіли Сегодня.Lifestyle про найбільші досягнення цього року.

Новорічна історія від групи KAZKA

Саша: Для мене Новий Рік – це те свято, якого я так чекала маленькою дівчинкою. Прикрашена ялинка, новорічні пісні, які, здається, ніколи не втратять своєї чарівності, бажані подарунки і можливість не спати до півночі! Досі мурашки від спогадів, як тато приніс мені в подарунок плеєр! Він миттєво з'їдав заряд батарейок, але ті лічені години улюбленої музики запам'яталися на все життя. Сьогодні, будучи дорослою, я завжди намагаюся повернутися в ту атмосферу мого улюбленого свята. У мене ні чорта не виходить, але спроба не тортури!

Микита: У дитинстві я мріяв стати Дідусем Морозом. І, як ви бачите, у мене вийшло! (Говорить, погладжуючи бороду) Приймаю заявки всіх бажаючих стати моєю Снігуронькою.

Діма: Чим далі – тим менше я пам'ятаю зі своїх святкувань. Ви, напевно, думаєте, що справа у випивці. Але ні. Все прозаїчніше. Я все частіше засинаю, не дочекавшись привітання президента, адже люблю починати новий рік з раннього ранку.

Досягнення KAZKA за 2018 рік

Мабуть, цей рік був найнасиченішим в наших кар'єрах. Перший альбом і тур, перші премії і перемоги, перші побиті рекорди. 2018-го ми стали "Проривом року", потрапили до чарту SHAZAM і зазвучали на весь світ (спасибі, пане інтернете!). Звісно, це все – семимильні кроки для групи. Водночас, нам зовсім ніколи присісти і попишатися. Адже після такого ривка, хочеться тільки більше-вище-сильніше. І ми цілком віддаємося цьому прагненню. У нас на 2019-й великі плани!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, чутки
В тему