11 Грудня 2018
Новини

Розплата за фото: у Карпатах ведмідь мало не відірвав дівчині руку

Розплата за фото: у Карпатах ведмідь мало не відірвав дівчині руку

Відпочинок львів’янки у горах мало не закінчився трагедією, ідеться в сюжеті ТСН.

На одній із карпатських баз відпочинку на львів’янку напав бурий ведмідь, поміщений у клітку. Попри те, що перебував за решіткою, звір зміг лапою дістатися відвідувачки. За даними адміністрації бази, молода жінка сама знехтувала своєю безпекою, бо хотіла зробити із клишоногим фото. У підсумку в потерпілої – роздерта рука і переламані кістки.

У відпочинковому комплексі, де стався інцидент, переконують, що сама туристка винувата в тому, що з нею сталася. Мовляв, надумала зблизька сфотографувати найбільшого хижака фауни України.

Постраждала Катерина Бридун уже перенесла дві операції. Попереду ще щонайменше місяць лікування.

«Це були долі секунди. Там я як в тумані пам’ятаю. Він просто схопив мене за борт куртки, почав тягнути за волосся. Лапами, мордою…» – розказує львів’янка, яка приїхала в гори відпочивати, а натомість ледве не позбулася руки.

«Пересадка шкіри, закриття ранової поверхні, будуть вшивання окремих ран, ну і лікування ран. Лікування так само переломів кісток», – розказує Андрій Цвих, завідувач хірургічного відділення клінічної лікарні, про те, через що ще доведеться пройти його пацієнтці.

на дівчину напав ведмідь

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему