11 Грудня 2018
Новини

Справа Зайцевої: постраждалі подали скаргу на прокурорів, які ведуть справу

Справа Зайцевої: постраждалі подали скаргу на прокурорів, які ведуть справу

Постраждалі смертельної ДТП у Харкові не вірять у справедливе розслідування трагедія. Саме тому їх представниця Лариса Матвєєва звернулася зі скаргою до кваліфікаційно-дисциплінарної комісії з проханням перевірити харківських прокурорів, які ведуть справу Олени Зайцевої.

Про це повідомила у Facebook журналістка Тетяна Доцяк.

"Ще під час слідства експертам харківського обласного бюро судово-медичних експертиз із невідомих причин не були передані документи, які можуть свідчити про наркотичний стан Зайцевої. Це лабораторне дослідження сечі, яке виявило опіати, токсикологічне дослідження, яке показало, що знайдено опіати (кодеїн і фенобарбітал), і огляд наркологом Оленою Федірко, яка зафіксувала звужені зіниці, хитку ходу і невиконану позу Ромберга. Все це разом має вивчатися експертами, щоб зробити висновок", - пояснила вона.

Доцяк підкреслила, що експерти не змогли дати відповідь на питання про наркотики, тому що у них не було документів.

"Прокуратура бачила недороблену експертизу, засновувала на ній звинувачення, але не повернула назад на доопрацювання. Це може бути непрофесіоналізм, а може ангажованість. Це і повинна перевірити комісія", - зазначила журналістка.

Вона додала, що результати додаткової експертизи, яку призначили на вимогу адвоката ще одного підсудного, Геннадія Дронова, будуть зачитані сьогодні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал
В тему