10 Грудня 2018
Новини

Мільйони людей благають NASA та Ілона Маска врятувати Тоні Старка

Мільйони людей благають NASA та Ілона Маска врятувати Тоні Старка

Шанувальники кіновсесвіту Marvel звернулися до Американської адміністрації з аеронавтики і дослідження космічного простору (NASA) з проханням негайно організувати експедицію для порятунку Тоні Старка (Залізна людина), який, як стало зрозуміло з тизер-трейлеру фільму «Месники 4: Кінець гри» дрейфує в глибокому космосі з обмеженими запасами їжі та кисню.

Прохання було почуте, і на офіційному каналі NASA в Twitter з’явилося повідомлення наступного змісту:

«Привіт, Marvel, ми чули про проблеми Тоні Старка. Для початку в центрі управління слід отримати ясне і чітке повідомлення в дусі: "Месники, у нас проблеми". А якщо він не може вийти на зв’язок, ми рекомендуємо всім співробітникам на Землі використовувати всі наявні ресурси для сканування космічного простору з метою визначення точного місця розташування зниклого».

Любителі екранізації коміксів Marvel відзначили, що на фотографії з центру управління польотами NASA, яка супроводжувала цей коментар, на одній з приладових панелей написано «Тор», і поруч лежить молот супергероя. Однак для більшої впевненості в тому, що Старк все ж буде знайдений і врятований фанати вирішили також звернутися і до Ілона Маска.

До слова, тизер-трейлер фільму «Месники 4: Кінець гри» встановив новий рекорд по числі переглядів. За 24 години з моменту виходу ролика його переглянули 289 мільйонів користувачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автор «Гри престолів» жаліє жінок і цінує родинні зв’язки

Крім того, трейлер фільму «Месники: Кінець гри» став найбільш обговорюваним в Twitter. За добу його назву згадали в соціальній мережі 549 тисяч разів – це значно більше, ніж «Чорна пантера» (349 тисяч) і «Месників: Війна нескінченності» (389 тисяч). У той же час, фільм «Чорна пантера» став найбільш обговорюваним фільмом в Twitter в 2018 році, пише Deadline.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ, Відео
В тему