10 Грудня 2018
Новини

Новий рік 2019: як прикрасити ялинку на удачу

Новий рік 2019: як прикрасити ялинку на удачу

Від вибору місця для новорічної ялинки залежить, які настрої пануватимуть у вашому домі протягом наступного року. Зокрема на цьому наполягають основні постулати фен-шую. 

Згідно з ученням фен-шуй, кожен будинок можна розділити на сектори, які відповідають за певну сферу життя людини. Відповідно, яку сферу життя ви хочете поліпшити – той сектор для ялинки і вибирайте:

  • північ – кар'єра, успіх;
  • південь – слава, саморозвиток;
  • захід – творче зростання, діти;
  • схід – сім'я, здоров'я;
  • північний захід – подорожі, відрядження;
  • північний схід – знання, досвід;
  • південний захід – любов, шлюб;
  • південний схід – гроші, удача, процвітання.

Тільки пам'ятайте, що який би сектор в квартирі ви не вибрали, там необхідно обов'язково навести порядок і прибрати всі непотрібні речі, які можуть послабити потоки позитивної енергії новорічної ялинки.

Зверніть увагу і на те, яке дерево стоятиме у вашому домі. В Китаї, наприклад, вважають, що штучна ялинка має мертву енергетику і тим самим здатна притягти тільки біди. Водночас жива ялина має настільки сильну енергетику, що здатна кардинально змінити життя людини.

Які прикрасити обрати для новорічної ялинки?

Покровителькою 2019 року вважають жовту Свиню, яка любить розкіш. У той же час, не потрібно переборщувати з прикрасами, щоб дерево не виглядало яскравим і позбавленим смаку.

Щоб вшанувати покровительку 2019 року необхідно вибрати іграшку із зображенням Свині. Крім того кольорами наступного року буде жовтий, золотий, жовтогарячий і бежевий. Оскільк стихією наступного року буде Земля, тому, обираючи іграшки на ялинку, звертайте увагу на натуральні прикраси, такі як жолуді, шишки, горіхи і фрукти.

Прикрасити ялинку також можна різної мішурою. До її вибору також необхідно підійти обдумано, адже біла і срібна мішура допоможе залучити в домівку гармонію, червона – любов, а золота і жовта – багатство.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, чутки
В тему

Останні матеріали