9 Грудня 2018
Новини

На кордоні з Україною Росія розмістила сотні бойових танків: підготовка до збройного вторгнення?

На кордоні з Україною Росія розмістила сотні бойових танків:  підготовка до збройного вторгнення?

Сотні російських бойових танків, тисячі військових вантажівок і артилерійських систем. Таке озброєння Росія розмістила лишень на одній військовій базі, яка розташована усього в 18 кілометрах від кордону з Україною, у передмісті Каменськ-Шахтинського Ростовської області. Це Росія так підготувалась до збройного вторгнення в Україну?

Світлини, які підтверджують факт  скупчення зброї та військової техніки, зроблені ще кілька тижнів тому супутником в Google Earth. На них чітко видно танки Т-64, Т-62М тощо. Так само супутник зафіксував наявність на кордоні з Україною тисяч військових вантажівок і артилерійських систем та танкерів.

танки на кордоні з україною

Нагадаємо, що Віктор Муженко, голова Генерального штабу Збройних сил України, попереджав про збільшення російських військових біля українських кордонів. За словами Муженка, вона наразі є найвищою з часів 2014 року: «Росія з кінця серпня 2018-го зміцнила свої сили біля кордону з Україною, і тепер вона становить найбільшу військову загрозу з моменту захоплення Москвою Криму».

росія розмістила танки на кордоні з україною

Муженко заявив, що російський  агресор не має жодних законних, моральних чи будь-яких інших обмежень. «Тому дуже важко передбачити, коли Росії заманеться почати активні бойові дії проти України. Інцидент у Керченській  протоці був актом агресії з боку регулярних сил - прикордонної служби Російської Федерації стосовно українських збройних сил», - акцентував Муженко.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна
В тему