9 Грудня 2018
Новини

До Нового року-2019 залишилося три тижні: що варто встигнути зробити

До Нового року-2019 залишилося  три тижні: що варто встигнути зробити

Аби переступити поріг у новий рік-2019 без вагань та жалю, що щось важливе не встигли зробити, варто вже зараз, коли залишилося 22 грудневих дні, вирішити усі питання та по-максимуму позбутися усіх проблем. Час летить швидко, і ви навіть не встигнете озирнутись, як куранти проб’ють початок Нового року. Тож що треба зробити за три тижні у грудні, аби потім будувати нові плани та стати успішним у всіх сферах життя? Пропонуємо вам план підготовки до зустрічі Нового року-2019.

 Не ігноруйте похід до лікаря

Вас турбують головні болі, ниє спина тощо? Не ігноруйте похід до лікаря. Якщо буде потрібно, здайте необхідні аналізи і пройдіть процедури. Навіть якщо рекомендації будуть здаватися несуттєвими - начебто попринимать вітаміни, походити на масаж або відвідати сауну, - варто до них прислухатися і виконати. Ставтеся до свого здоров'я з повагою, тоді і ваш  організм і відповість шанобливо: налаштується на одужання і віддячить хорошим самопочуттям.

Роздайте усі борги

Питання фінансового благополуччя для багатьох українців стоїть чи не на першому місці, і щоб мати грошовий успіх у наступному році, важливо позбутися від баласту. Постарайтеся до 31 грудня повернути все, що ви заборгували. Або ж, якщо борг великий, складіть план його повернення на наступний рік: розпишіть, в якому місяці яку суму повернете.

Згадайте усі свої досягнення  та успіхи

Якщо вам здається, що в цьому році ви нічого не досягли, то це може додати депресивних  думок, і зіпсувати  передсвятковий настрій. Щоб прогнати негативні думки, приділіть близько 10-15 хвилин в день для того, щоб згадати і записати всі звершення (навіть найменші), які мали місце в цьому році.

Детально розпишіть плани на наступний рік

Дуже складно починати щось нове, не маючи детального плану. Це зайвий раз може викликати почуття тривожності, розгубленості і марнування часу.  Щоб не витрачати зайві сили і енергію на переживання і невдачі, почніть прямо зараз детально писати  на папері все, чого б вам хотілося досягти в наступному році, а потім до кожного пункту складіть покроковий план досягнення.

Поміріться з тими, з ким посварились

Навести лад до нового року варто і в відносинах з оточуючими.  В першу чергу, позбудьтеся від конфліктів - помиріться з тими, з ким посварилися. А якщо це неможливо, подумки вибачте кривдників і себе в першу чергу (за сказані слова, за негарні вчинки і т. Д.). Далі максимально очиститься від відносин, які вас обтяжують: ті, в яких від вас хочуть отримати тільки вигоду, або якщо в них немає нічого, крім негативних сторін (суцільні сварки, образи та ін.).

Почніть більше спілкуватися з друзями та сім'єю, заведіть домашнього вихованця. І обов'язково сплануйте своє свято так, щоб за новорічним столом з вами перебували тільки ті люди, яких вам приємно бачити поруч з собою.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему