8 Грудня 2018
Новини

У Луцькому районі через відлигу та подальші заморозки водіїв може «занести» на зупинку

У Луцькому районі через відлигу та подальші заморозки водіїв може «занести» на зупинку

Мінлива волинська погода спричиняє масу турбот як водіям авто, так і пішоходам.

Лишень вчора йшов густий сніг, а сьогодні через відлигу на міжнародній трасі М-07 Киів-Ковель-Ягодин повно води.

Тож мешканці Луцького району неабияк стурбовані, адже коли уся ця вода підмерзне, невиключені ДТП.

Про небезпечну зупинку, що у селі Зміїнець Луцького району, попередила лучанка Людмила Левчук: «Увага, автомобілісти! Небезпечна зупинка! Часом для того, щоб вижити на дорогах, недостатньо дотримуватися правил і всіх заходів безпеки. Навіть найуважніший водій може потрапити в ДТП з вини іншого «неправильного» водія або проблем, що виникають на дорозі.

Ситуація, що склалась на зупинці с.Зміїнець, 100% загрожує як автомобілістам, так пішоходам, що чекатимуть на ній. Вода перед зупинкою розлилась на 1/3 проїжджої частини і це при невеликих опадах. Варто їй підмерзнути і авто може «занести» на зупинку і …….?!».

у зміїнці повно води

Про небезпечну зупинку говорить і волинянка Олена Поліщук: «Так, на цю зупинку часто жаліються і водії маршруток (особливо №224),  і пасажири. Зі свого боку, раніше кожного ранку чекала маршрутку на цій зупинці. Коли дощі, то краще стояти за її межами або з ніг до голови «обляпають». Не один раз було, що люди просто відбігали....Зараз приходиться йти на наступну зупинку, бо на цій водії маршруток «Рожище» не зупиняються».

небезпечна зупинку у зміїнці

На мінуси нещодавнього ремонту цієї дороги міжнародного значення вказує мешканка Волині Наталія Задорожна: Потрібно було поробити стоки, а у нас як завжди, аби швидше. У нас під зупинкою не поклали трубу стоку. Піде великий дощ і в низу все попливе».

Тож як вирішиться ця проблема – невідомо. Головне, аби не трапилось трагедії…

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, Відео
В тему