8 Грудня 2018
Новини

Луцьком блукала старенька, яка не пам’ятала свого імені та адреси

Луцьком блукала старенька, яка не пам’ятала свого імені та адреси

Крокуючи зранку на роботу, журналістка інтернет-порталу https://t1.ua/ і не сподівалася, що зовсім скоро допоможе одній хорошій людині.

«Я побачила бабцю, яка йшла моєю вулицею Декабристів, і була одягнута геть не за погодою. На старенькій була кофта та штанці із спідницею, на ногах…лише шкарпетки. І це при мінусовій температурі, коли інші люди куталися у пальта та шуби! Зупинила стареньку, запитала, як її звати та де вона живе. Та бабця лише повторювала: «Я заблукала…Я заблукала…», - розповідає Ольга.

Зрозумівши, що нічого путнього від старенької не дізнається, Ольга викликала патрульну поліцію. Наряд приїхав за лічені хвилини. Та допитатись в бабці її адресу проживання та ім’я також не змогли. Попросили журналістку порталу подивитися у неї у кишенях, мовляв, зазвичай родичі хворих людей залишають записки із зазначенням контактної інформації. Та ніякого папірця із адресою не було.

 

у бабці з луцька розсіяний склероз

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Поки бабцю посадили у патрульну машину грітися, представники правоохоронних органів подали запит. З’ясувалося, що ця старенька жінка частенько йде з дому, а потім не може повернутися через хворобу – у неї розсіяний склероз. ЇЇ син неодноразово писав заяву, аби маму знайшли, починаючи із 2015 року.  Тож зовсім скоро поліцейські доправили додому стареньку.

Ми не повідомляємо імені хворої жінки, проте дуже просимо усіх небайдужих: коли ви бачите на вулиці людей, що дивують вас дивною поведінкою, і видно, що вони потребують вашої допомоги, не проходьте байдуже, а хоча б викличіть поліцію. Можливо, ви врятуєте комусь життя.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему