8 Грудня 2018
Новини

Ексклюзивний гороскоп на сьогодні: Стрільці зустрінуть нове кохання, а Водолії відчують розчарування

Ексклюзивний гороскоп на сьогодні: Стрільці зустрінуть нове кохання, а Водолії відчують розчарування

Суботній день у більшості українців, зокрема, представниць прекрасної статі, проходить так, як вони того забажають. Хочуть – рідну домівку будуть прибирати, хочуть – будуть прати весь день, а захочуть, то ще й вікна помиють. На те й субота. Та й чоловіки будуть весь день у турботах. Або через силу будуть лежати на дивані так, ніби його мають завтра продати. Або  прийдеться грати з дітьми у гру «Охороняй сон  тата». Або будуть усю суботу допомагати дружині: підніматимуть ноги, коли вона буде мити підлогу. Одним словом, субота, 8 грудня, для кожного знаку зодіаку пройде у клопотах.

Овен

Овни, сьогодні, 8 грудня, ваш день буде плідним та позитивним. Пам’ятайте, що не існує безвихідних ситуацій, випадкових зустрічей і втраченого часу.

Телець

Тільці сьогодні, 8 грудня, відключать телефони, вимкнуть телевізори, та не будуть витрачати так багато часу на непотрібні справи. У суботніх планах цього знаку зодіаку пити вино, цілуватися і танцювати під місяцем.

Близнюки

Сьогодні, 8 грудня, Близнюки вкотре переконаються, що навколо них є люди, з якими вони  відчувають себе в своїй тарілці та можуть говорити про всілякі дурниці, адже знайдуть розуміння та підтримку.

Рак

Раки сьогодні, 8 грудня, будуть боротися з одним своїм недоліком. Вони занадто швидко прив’язуються до людей і це заважає Ракам бачити їхні негативні сторони. Нерідко такі люди завдають добрим і наївним представникам цього знаку зодіаку  неабиякий біль словом, думкою, брехнею.

Лев

Аби позбавитись невеликої депресії, яка супроводжувала Левів увесь тиждень, сьогодні, 8 грудня, вони знайдуть чудовий  антидепресант: хорошу музику, чашку чогось гарячого і людей, яким не все одно, що у Левів на душі.

Діва

Діви, сьогодні, 8 грудня, незважаючи на усе негаразди, ви будете мріяти та усміхатися. Адже усмішка на обличчі є тією бронею, яку не зломить навіть ваша доля.

Терези

Чомусь люди звикли відкладати все на завтра, але ж щасливим треба бути вже сьогодні. Тож сьогоднішній день, 8 грудня, у Терезів пройде у спокійній теплій обстановці, зігрітий вогником щастя, якій вони самі собі запалять.  

Скорпіон

Скорпіони сьогодні, 8 грудня, кардинально змінять своє ставлення до світку та людей. Будуть  робити не так як всі, а так, як думають самі. Житимуть своїм життям, а не копіюватимуть інших. Слухатимуть своє серце, а не стукіт чужих. Питатимуть поради у найближчої людини, а не думку кожного.

Стрілець

Пам’ятайте Стрільці, що кохати - неважко. Важко - знайти людину, котрій потрібне ваше кохання, Тож якщо у вас є така людина, бережіть її. А самотнім Стрільцям сьогодні, 8 грудня, доля подарує зустріч з людиною, яку ви згодом покохаєте.

Козеріг

Люди завжди змінюються після того, як переживають біль. Так І Козероги сьогодні, 8грудня, після перенесеної душевної травми відчують в собі сили йти далі.

Водолій

На жаль, сьогодні, 8 грудня, Водолії відчують розчарування. Через своє велике серце вони думали, що люди будуть робити для них теж саме, що і Водолії  для них. Але у всіх таке ж серце, як у вас.

Риби

Риби сьогодні, 8 грудня, зрозуміють одну просту істину: у справжнього кохання крапки не буває. Можна розійтися, розсваритися, розчаруватися - можливо абсолютно все. Але які б причини не були, справжнє кохання все одно продовжує жити в серці.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали