7 Грудня 2018
Новини

Стали відомі подробиці моторошної аварії під Луцьком

Стали відомі подробиці моторошної аварії під Луцьком

Сьогодні, 7 грудня, у селі Сирники навпроти повороту на Рокині сталася смертельна аварія. Mercedes-Benz чорного кольору на смерть збив жінку.  Водій їхав на шаленій швидкості і жінку розірвало на шматки.

Невістка загиблої місцевої жительки Євгенія Мовчан розповіла, що свекруха вийшла на трасу, щоб автобусом передати передачу внукові до Львова.

Про це йдеться в сюжеті «Суспільне.Волинь».

Жінка додає, що загибла вже передала передачу й переходила дорогу назад, коли її збив автомобіль.

«Йшов сусід, який йшов перед нею, а вона відразу за ним 2-3 метри. Як так не побачити людину, тим більше на переході? Водій каже, що вона кинулася під машину, але це нонсенс, це не може бути», – додала Євгенія Мовчан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  На Волині поблизу Луцька смертельна аварія (відео 18+)

У прес-службі поліції Волинської області повідомили, За кермом автомобіля перебував 52-річний лучанин. Керуючи транспортним засобом, водій допустив наїзд на пішохода, жительку Луцького району. Попередньо, потерпіла переходила проїжджу частину за межами пішохідного переходу. Жінка померла на місці автопригоди.

Дружина водія розповіла, що чоловік їхав на роботу, а в аварії ніколи раніше не потрапляв.

Подробиці моторошної аварії під Луцьком

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілої.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, кримінал
В тему