7 Грудня 2018
Новини

Відомий російський артист врятував життя незнайомці

Відомий російський артист врятував життя незнайомці

67-річний радянський та російський автор-виконавець, співак, композитор, поет та актор Олександр Розенбаум врятував життя незнайомці.

Артист летів рейсом Москва-Сімферополь і одній з пасажирок стало погано. В економ-класі не виявилося жодного лікаря. Тоді з бізнес-класу раптово вийшов Розенбаум. Не соромлячись інших пасажирів, він зробив жінці штучне дихання і врятував їй життя.

До слова, надати оперативну допомогу хворій артист вирішив не випадково. У 1968-1974 роках Олександр Якович навчався в Першому медичному інституті в Ленінграді. Згодом його виключили з інституту, але він пішов працювати у лікарню. Через рік Розенбаум відновився в інституті.

У 1974 році, здавши на відмінно всі державні іспити, Олександр отримав диплом лікаря-терапевта. Його спеціалізація – анестезіологія та реаніматологія. Згодом він працював в швидкій допомозі лікарем.

«Як ні в чому не бувало, виходить, дійсно лікар за освітою і першою професією, один з моїх улюблених виконавців – Олександр Якович Розенбаум. Він дійсно надав жінці першу медичну допомогу, зробив штучне дихання і ми благополучно приземлилися в Сімферополі, де її забрали медичні співробітники», – розповідає очевидець події Костянтин Кринь на своїй сторінці у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Компанія Microsoft «забанила» Івана Охлобистіна (відео)

Олександр Розенбаум

Олександр Розенбаум

Олександр Розенбаум

Варто зазначити, що у грудні 2015 року за свою політичну позицію і погляди на українські події 2013-2014 років Розенбаум був включений в чорний список російських артистів, які є «персонами нон грата» в України.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ
В тему