7 Грудня 2018
Новини

У Луцьку проходить День передплатника

У Луцьку проходить День передплатника

У поштовій галузі трудяться чудові люди, які душею прикипіли до своєї справи, тому лучани вже звикли і залюбки беруть участь у святах з нагоди Дня передплатника, що влаштовує Волинська дирекція УДППЗ «Укрпошта» разом з представниками місцевих редакцій газет.

7 грудня у відділенні поштового зв’язку Луцьк-25 відбулась традиційна зустріч прихильників друкованого слова з нагоди Дня передплатника-2019.

У Луцьку День передплатника-2019 фото 1

Серед присутніх представлені наступні видання: «Твій вибір», «Журнал для жінок», «Сімейний порадник», «Порадник плюс здоров'я», «Духовність», «Батьки і діти»,  «Смачного», «Народна медицина, поради лікарів», «Таємниці. Пророцтва. Чудеса. Сенсації.», «Волинь», «Цікава газета», «Так ніхто не кохав», «Читанка для всіх», тощо.

У Луцьку День передплатника-2019 фото 2

Усі відвідувачі поштового відділення охоче спілкувалися з журналістами місцевої преси, працівниками пошти та передплачували свою улюблену періодику на 2019 рік. 

- Цього дня ми усі чекаємо з особливим нетерпінням, адже це найкращий спосіб залучити жителів Луцька до передплати періодичних видань, - розповіла представниця видання «Твій вибір».

За доброю традицією кожен передплатник отримає гарантований подарунок.

У Луцьку День передплатника-2019 фото 4

– Дуже поважаю та люблю наш волинський тижневик «Твій вибір». Мені подобаються усі його рубрики та формат подачі новин, тому передплатила цю газету на цілий рік і в подарунок отримала набір кухонних дрібниць для справжньої господині, – розповідає постійна клієнтка ВПЗ Луцьк-25 Тетяна Вікторівна, – добре, що сьогодні зайшла на пошту, то тепер буду впевнена, що отримуватиму газету вчасно щочетверга.

У Луцьку День передплатника-2019 фото 5

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, Таблоїд
В тему