6 Грудня 2018
Новини

Різдво Пітт проведе з дітьми, а Джолі «витиме» від самотності

Різдво Пітт проведе з дітьми, а Джолі «витиме» від самотності

Найзнаменитіше голлівудське екс-подружжя нарешті порозумілося в питанні вихованні дітей.

Про це повідомляє Us Weekly.

Судова тяганина тривала понад два роки (Анджеліна Джолі подала заяву про розірвання шлюбу ще 19 вересня 2016 року), відтоді актори не могли дійти згоди, коли тема стосувалася шести спільних дітей.

І лише нещодавно закордонні ЗМІ оприлюднили інформацію про те, що подружжя домовилося про останні деталі, які стосуються опіки над дітьми: 17-річним Меддоксом, 15-річним Паксом, 13-річної Захарою, 12-річної Шайло і 10-річними Ноксом і Вів’єн.

Угода про опіку заснована на рекомендаціях експерта і виключає необхідність судового розгляду.

За документами Бред Пітт зустрічатиметься з дітьми без психолога та представників суду, а діти можуть залишатися з батьком стільки, скільки забажають.

«Пітт і Джолі будуть брати спільну участь у вихованні та житті своїх спадкоємців. Вони вже встановили собі додаток для розлучених батьків, щоб координувати їх розклад і зустрічі. Це був довгий і важкий шлях, але Бред ніколи не здавався», – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закордонні ЗМІ знову «возз'єднали» Пітта та Еністон

Бред Пітт та Анджеліна Джолі

Цікаво, що за недавніми повідомленнями ЗМІ, суд дав дітям право вибору. Так, старші усиновлені сини – 17-річний камбоджієць Меддокс і 15-річний в'єтнамець Пакс, а також рідна дочка акторів – 12-річна Шайло, яка вважає себе хлопчиком, захотіла жити з батьком, що дивно, враховуючи, які напружені відносини напередодні розлучення були у Бреда зі старшими синами. 13-річна Захара з Ефіопії більше прив'язана до Енджі, так само як і 6-річні двійнята Вів'єн і Нокс, які в силу віку ще не можуть уявити життя без мами.

Відтак, ймовірніше всього Бред забере дітей до себе на Різдво, Анджеліна ж залишиться на свята самотньою. «Витиме вовком від самоти на Різдво», – пишуть недоброзичливці актриси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна знімає фільм, який вразить Голлівуд (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ, чутки
В тему