6 Грудня 2018
Новини

Новорічні костюми для дітей у Луцьку: де можна взяти напрокат чи купити

Новорічні костюми для дітей у Луцьку: де можна взяти напрокат чи купити

Зовсім скоро увесь світ зустрічатиме прихід Нового року-2019.

Українці вже бігають по магазинам, шукаючи смаколики за знижками, готують новорічні подарунки рідним і друзям, вибирають новорічні прикраси, аби «оновити гардероб» головної новорічної красуні – ялинки, та дивлять новорічні фільми, що додають святкового настрою.  

А ось тим, хто має діток, турбот додають і прийдешні новорічні ранки та карнавали. Так хочеться, щоби дитина стала хоча б на кілька годин справжнім казковим героєм.

І якщо у вас немає ні часу, ні вміння, ні бажання, на натхнення самому шити-майструвати новорічний костюм для дитини у Луцьку, то на допомогу вам прийдуть багаточисленні пункти прокату, які за помірну ціну одягнуть ваше маля і Мальвіною, і Рапунцель, і Фіксіком чи Мікі Маусом.

Тож які новорічні костюми для дітей у Луцьку пропонують напрокат та яку небезпеку вони приховують? 

новорічні костюми для дітей луцьк

Ринки Луцька: помірні ціни, проте поміряти новорічний костюм навряд чи вийде

І на Старому ринку, і на «Варшавці, і на «Північці»   у період різдвяно-зимових свят підприємці спеціально орендують контейнери, аби продавати чи пропонувати напрокат новорічні костюми. Ціна прокату коливається в межах 150-200 грн. Костюми різної якості. Причому «звірята» найчастіше перешиті з м’яких іграшо, що везуть оптом, а вже потім продають із наповнювачем.

Найбільшою проблемою, напевно, є те, що на морозі, на вулиці, ваша дитина не зможе повністю одягнути костюм. Тому батьки беруть костюми, згідно із зазначеним зростом, так би мовити «на око».

Механізм прокату виглядає наступним чином. Ви приходите на «точку прокату». Запитуєте необхідний костюм, потім зазначаєте день, у якій він вам потрібен, та годину. Даєте завдаток, що буде враховуватись при повній оплаті прокату. А в зазначений день прибігаєте за костюмом.  Зазвичай, ні випрати, ні попрасувати костюми перед новорічним ранком не вдається. А після маскараду одразу біжите костюм віддавати. Ну, і відповідно, платите за прокат.

Хочає й виключення. Ось, для прикладу, у магазині "Масікі", що знаходиться на Північному ринку, можна і новорічний костюм, що сподобався, поміряти, і ціни в них досить помірні. 

масікі новорічний костюм

 

новорічні костюми масікі

Салони прокату пропонують новорічні костюми і для дітей, і для дорослих

Арт-салон «Lady», що знаходиться на Лесі Українки,  33а, пропонує новорічні костюми вишуканого дизайну на прокат. Ціна прокату від 120 грн. В салоні є  костюми: Сніжинка, Фея, Мальвіна, Снігова королева, Рапунцель, русалонька Арієль, Зірочка, Цукерка, Гусар, різноманітні супергерої тощо.

костюми на новий рік

новорічні костюми луцьк

новорічні костюми луцьк

А в студії прокату «Карнавал», що  на вул. Степана Бандери, 17,  у наявності більще 2 тисяч новорічних костюмів, зокрема, Фіксиків, героїв «Щенячого патруля» і «Трансформерів», Людину-павука, Бетмена, Супермена, східних красунь, снігуроньок, зимоньок, ляльок LOL тощо,  привезених не лише з України, а Англії, США тощо. Тут пропонують на прокат костюми для дітей від 1 року, ціна прокату - 10-200 гривень. Єдиною умовою є те, що  за костюм потрібно внести заставу  200 гривень. Ці гроші  віддадуть при поверненні вбрання.

новорічні костюми 1

новорічні костюми карнавал

Пропонують новорічні костюми на прокат і на вулиці Сенаторки Левчанівської, 13. Ціни - традиційні, від 100 гривень.

новорічні костюми для дітей луцьк

дитячі новорічні костюми

новорічні костюми для дітей4

 

Прокат на вулиці Караїмській, 4 пропонує біля 600 видів костюмів для діток від 1 року і до 13 років. Вартість оренди костюмів коливається від 100 до 250 гривень.від 2 до 12 років. В асортименті є різноманітні аксесуари: корони, перуки, іграшкова зброя, крила та інші.

новорічні костюми для дітей луцьк

новорічні костюми для дітей луцьк 2

новорічні костюми для дітей луцьк 3

Продаж новорічних костюмів  -  вдвічі дорожчий, ніж прокат

Тим батькам, які вважають, що новорічний костюм для дитини має бути індивідуальним, варто звернутися у різні інтернет-магазини. Так само костюми, нові чи бувші у вжитку, можна придбати і на всеукраїнських сервісах оголошень. Зокрема,  OLX.ua, Клумба, Клубок, lutsk.ria.com тощо.

Ось тільки ціни тут вдвічі більші, ніж за прокат. Так, ціна на нові новорічні костюми для дітей починається від 300 гривень. Зокрема, плаття принцеси Ельзи з мультфільму «Холодне серце» обійдеться у 350 грн, стільки ж коштуватиме костюм Спайдермена чи Зорро.

карнавальні костюми для дітей

А ось на маркетплейсі prom.ua можна знайти карнавальний костюм ДеЛюкс -  плаття Клари, що світитися – за 8750 грн. Така ціна, за описом продавців, через те, що костюм шиється під замовлення, лімітована серія, ексклюзивно з Діснейстора, США.

Трішки «дешевше», а точніше 3500 грн, коштуватиме карнавальний костюм Попелюшки ДеЛюкс, та новорічне плаття принцеси Аврори, також ексклюзивно з Діснейстора, США.

карнавальні костюми для дітей 2

карнавальні костюми для дітей 4

Як висновок, новорічний костюм для дитини можна знайти на будь-який смак. Ось тільки чи готові батьки викласти таку суму грошей…

Наскільки небезпечними є новорічні костюми на прокат для дітей?

Загалом, якщо салони прокату працюють не один рік, вони точно знають, як можна убезпечити дітей від інфекцій. Адже через новорічні костюми є можливість заразитися грибковим захворюванням, вошами, коростою тощо.

Так само відповідально до цього мають поставитись і самі батьки:  не одягати дитину з невилікованою проблемою у карнавальний костюм. Що стосується ГРВІ, то певну небезпеку можуть становити бороди і маски, інші предмети одягу - навряд чи

Ретельної обробки паром, в принципі, має вистачити, для того, аби новорічний костюм для дитини, взятий на прокат, не ніс для неї реальної загрози.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: економіка, Україна, Волинь, Відео
В тему