6 Грудня 2018
Новини

6 грудня: кого привітати з днем ангела

6 грудня: кого привітати з днем ангела

Цього дня іменини відзначають Борис, Григорій, Олександр.

Чим особливі «винуватці свята» з таким іменем? Трошки про їхні секрети…

БОРИС

Ім’я Борис утворено від старослов’янського «славний у боротьбі». З дитинства у Бориса розвивається властивість бути сильним, уміти переносити труднощі й долати перешкоди. Хлопчик дуже старається відповідати очікуванням батьків, йому самому хочеться бути таким же, як найсміливіші герої . Тільки треба пояснити Борису, що за кожною поразкою потрібно шукати позитивний досвід для досягнення нових перемог. Борису хочеться бачити навколо себе таких же сильних людей, як і він. Борис шукає для себе такі професії, які допоможуть йому реалізувати свої сильні сторони, бути вольовою людиною і приймати рішучі рішення. Він вибирає політику, альпінізм, інші екстремальні види спорту, може бути військовим і стати керівником на небезпечному виробництві. Борис не прагне бути серед людей. Впертість і «твердолобство» можуть зіграти з Борисом поганий жарт. А ось у сім’ї Бориса просто не впізнати. Це турботливий батько, дбайливий господар, але в родині він лідер і самостійно будуватиме сімейне життя.

ГРИГОРІЙ

Ім’я Григорій грецького походження. У перекладі слово «грігорео» означає «пильнувати, не спати», також його перекладають як прикметник «чуйний», «хто не спить». Григорій – одне з небагатьох імен, що з’явилися в епоху становлення християнства; ім’я метафорично зіставлялося з особистими якостями ідеального християнина.

У дитинстві Григорій живий і непосидючий хлопчик. Він дуже старається бути хорошим, битися не любить, але за себе обов’язково постоїть. Подорослішавши, намагається бути рівним з оточуючими, ввічливий з усіма. Григорій дуже чутливий, навіть різке слово або недоброзичливість співрозмовника можуть його образити. Він завжди думає про те, щоб не скривдити нікого навіть словом. Гриша приділяє багато уваги своєму одягу і зовнішньому вигляду. Він залежний від думки оточення, йому хочеться подобатися всім. Здібності Григорія можуть проявитися в галузі техніки – йому подобаються прикладні науки. Він дуже любить читати і розвинений усебічно. Завдяки цим знанням може бути фахівцем у будь-якій професії. Але Грицько не кар’єрист, і йому не вистачає трішки честолюбства, щоб бути успішним по-справжньому. Григорій вірний тій жінці, яку вибере собі супутницею життя. До неї у нього не буде особливих вимог. Він цінує домашній затишок і любить смачно та різноманітно поїсти.

ОЛЕКСАНДР

Ім’я походить від грецьких слів «алекс» – захисник і «андрос» – чоловік.

У дитячому віці Олександри нерідко хворіють, але якщо підлітками починають загартовуватися та займатися фізичними вправами, тоді з них виростають міцні й стійкі чоловіки. Олександри завзято домагаються своєї мети. Вони можуть стати на чолі колективу й уміло керувати ним, опираючись при цьому на найбільш здібних працівників, довіряючи їм найскладніші справи. Мають репутацію справедливих людей.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали