5 Грудня 2018
Новини

Заграє з молоддю: пропагандист Кисельов «читнув репчик» у прямому ефірі РашаТБ

Заграє з молоддю: пропагандист Кисельов «читнув репчик» у прямому ефірі РашаТБ

Головний пропагандист Кремля Дмитро Кисельов поїхав мізками і під час прямої трансляції зачитав під реп вірші Маяковського. Очевидно, такими епатажними витівками своїх телевізійних маріонеток російське керівництво робить спроби загравати із молоддю. Пише ресурс Фішки.

Російський журналіст Дмитро Кисельов у прямому ефірі авторської передачі на телеканалі «Росія-1» неочікувано вступився за російських реперів, на яких зараз гоніння по всій країні, і навіть зачитав вірші російського класика під біт.  

кисельов

Ведучий «Вістей тижня» неочікувано підтримав представника нової хвилі російського репу Хаскі, який опинився під адміністративним арештом. І на знак солідарності з останнім навіть «зварганив» неоковирний реп на вірші нетлінного Маяковського. Та краще би взагалі не відкривав рота. Бо вийшло поганенько...

Відзначимо, що у сусідній державі-агресорі переслідування нової генерації представників жанру «російський реп» набуло тенденції: за тексти гострої соціальної тематики виконавців під різними приводами позбавляють концертних майданчиків, скасовують їхні виступи. Так сталося, приміром, із гуртами «Елджей», Ice Peak, «Френдзона».

Кисельов з якоїсь причини вирішив «проїхатися» по цій темі (навряд чи без вказівки на те зверху) і в ефірі «Вістей» розповів про патріотизм у піснях Хаскі та колег останнього по реп-сцені – Фейса та Басти. Мовляв, реп – то є невід’ємна частина сучасної молодіжної культури і вона ніде не подінеться, а отже, владі треба з нею миритися і йти на діалог. 

Ну а далі зробив те, через що Маяковський, либонь, перевернувся у домовині, – зачитав поезію під біт. 

У соцмережах коментатори припускають, що у такий спосіб російська влада (яка не могла не знати про вихід подібного випуску передачі) заграє із опозиційно налаштованою молоддю. А треба відзначити, що на противагу «скрєпним» пенсіонерам і навіть поколінню їхніх батьків, велика частка дівчат і хлопців мають ліберальні погляди і їм не подобається, що при ваді ботоксний диктатор Путін. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему