5 Грудня 2018
Новини

Ексклюзивний гороскоп на сьогодні: Рибам варто менше говорити, а Терезам – впустити в серце щастя

Ексклюзивний гороскоп на сьогодні: Рибам варто менше говорити, а Терезам – впустити в серце щастя

Середа, 5 грудня, для усіх знаків зодіаку буде досить складною. Екватор робочого тижня і втома даються взнаки. Тому намагайтеся знайти сьогодні для себе вільну хвилину та сходити на каву. Жінкам, незалежно від їх знаку зодіаку, додасть позитиву шопінг, навіть якщо вони і придбають якусь дрібничку. А чоловікам буде до вподоби спілкування у суто чоловічій компанії.

Овен

Щоб бути у пам’яті дітей завтра, варто брати активну участь у їхньому житті сьогодні. Цю мудру пораду Овну сьогодні, 5 грудня, слід вивчити напам’ять, адже саме для цього знаку дуже важливо стати для своїх дітей другом, наставником,  близькою людиною.

Телець

Кожен дає іншому те, що має у своєму серці. Для Тельця сьогодні, 5 грудня, дуже важливо знайти в собі сили та допомогти тому, хто попросить у нього поради чи розради.

Близнюки

На цій землі кожен вип’є свою чашу, яку наливає Бог. Близнюки, пам’ятайте сьогодні, 5 грудня, що не варто когось засуджувати чи пліткувати. нічого доброго з цього не вийде ні для вас, ні для оточуючих.

Рак

Раки, не ховайте сьогодні, 5 грудня, найкращі моменти життя за скло!  Одягніть святковий одяг, навіть якщо сьогодні звичайний день, запаліть ввечері свічки, які ви купили півроку тому, та налийте у келихи дороге вино, приховане для «особливого випадку».

Лев

Коли птах живий, він їсть комах, коли птах помирає – комахи їдять його. Леви, нагадуємо сьогодні, 5 грудня, що обставини можуть змінитися для вас у будь-яку хвилину. Ви можете відчувати в собі сили, проте пам’ятайте, що час сильніший за нас усіх.

Діва

Не потрібно намагатися стати для когось важливим. Важливо бути для когось потрібним. Діви, озирніться навколо сьогодні, 5 грудня. Хтось дуже близький вам просто благає про увагу. А ваш егоїзм заважав це почути та побачити.

Терези

У кожного дня є свій аромат. Сьогоднішній день, 5 грудня, для вас, Терези, буде обов’язково пахнути щастям. Лише впустіть його в своє серце.

Скорпіон

На все є свій час, важливо не квапити його. Скорпіони, сьогодні, 5 грудня, ви захочете все і одразу. Проте варто пам’ятати, що поспішати слід повільно.

Стрілець

Аби досягти успіху, Стрільцям варто сьогодні, 5 грудня, тримати в таємниці свій наступний крок, свої стосунки та свої прибутки.

Козеріг

Козероги, сьогодні, 5 грудня, не заздріть тим, хто має більше за вас. І ні в якому разі не беріть те, що вам не належить. Адже життя все повертає бумерангом.

Водолій

Замість того, аби Водоліям сьогодні, 5 грудня, витирати сльози з обличчя від образи, витріть зі свого життя тих, хто примусив вас плакати.

Риби

Риби, сьогодні, 5 грудня, нікому не кажіть, що у вас все гаразд – не дратуйте своїх менш успішних друзів. І не кажіть, що у вас все погано  - не радуйте ворогів. Взагалі говоріть менше про себе.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему