4 Грудня 2018
Новини

Луценко вже знає, хто замовив Катю Гандзюк. Чекаємо на арешти

Луценко вже знає, хто замовив Катю Гандзюк. Чекаємо на арешти

В Генпрокуратурі заявили, що встановили замовників убивства херсонської активістки Катерини Гандзюк.

Про це повідомив особисто очільник відомства Генеральний прокурор України Юрій Луценко, даючи інтерв’ю на телеканалі ICTV. Утім, конкретних прізвищ людей, які заплатили гроші за те, аби Катю облили сірчаною кислотою, очільник ГПУ не озвучив.

«У нас декілька десятків версій, але на цей момент ми сходимося на тому, що знайшли основну версію і бачимо мотив. Мотив – це активність Гандзюк проти однієї  крупних корупційних схем місцевої влади, і всі, хто замовив це вбивство, хто організовував, нами встановлені», – запевнив глава Генпрокуратури. 

Отже, ключова версія слідства: мотивом злочину стали антикорупційні розслідування Катерини Гандзюк проти місцевої влади Херсона. Прокурори лаштуються оголосити нові підозри, які остаточно окреслять коло підозрюваних у цій гучній справі про жорстоку розправу над активісткою. Замовники, організатори і виконавці цинічного злочину постануть перед судом, обіцяють у наглядовому відомстві.

Нагадаємо, в серпні на херсонку Катерину Гандзюк, радницю Херсонського міського голови, невідомі хлюпнули сірчаною кислотою. Через три місяці після нападу, під час якого отримала страшні хімічні опіки 30% тіла, Катя Гандзюк померла в лікарні.

Наразі під арешт поміщені лише виконавці та організатори вбивства Катерини Гандзюк, замовники – досі на свободі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Народні месники підпалили будинок імовірному вбивці Каті Гандзюк

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна
В тему