4 Грудня 2018
Новини

Довела: Софії Ротару погрожують, бо відмовилася виступати в Росії

Довела: Софії Ротару погрожують, бо відмовилася виступати в Росії

Улюблениця мільйонів, співачка Софія Ротару скасувала свій виступ на «Пісні року» у Росії.

Зірка вперше за багато років відмовилася їхати на шоу. До слова, Ротару шанований гість на «Пісні року», адже вона з’являлася на цій події вже 43 рази.

Інформацію про відмову підтвердив і син 71-річної Софії Михайлівни, Руслан Євдокименко, який у особистому повідомленні журналісту і телеведучомуРуслану Сенічкіну написав, що Ротару вперше проігнорувала «Пісню року».

Серед основних причин відмови концертний директор народної артистки Ігор Курилів назвав погане самопочуття, слабке здоров’я та різке загострення російсько-українських відносин.

Окрім «Пісні року» співачка відмовилася брати участь у зйомках «Золотого грамофону». Не хоче Софія Михайлівна і розважати росіян на корпоративах.

Проте, як зазначають численні ЗМІ, на «Пісні року» все ж засвітяться українські артисти, зокрема у Росії полюбляє співати Таїсія Повалій, Світлана Лобода і Ані Лорак.

Тим часом Софії Ротару погрожують тотальним ігнором. До прикладу член експертної ради з питань розвитку інформаційного суспільства при Держдумі РФ Вадим Манукян заявив, що Ротару чекає доля Лайми Вайкуле і зазначив, що «…артисти, які живуть на пострадянському просторі, повинні пам’ятати про те, що святе місце порожнім не буває» і пригрозив їй позбавленням звання Народної артистки СССР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Квітів більше не буде: Козловському заборонили виступати в Одесі

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, Політика
В тему