4 Грудня 2018
Новини

Ексклюзивний гороскоп на сьогодні: Овен намагається встати «з тієї ноги», а Скорпіон змінює своє амплуа

Ексклюзивний гороскоп на сьогодні: Овен намагається встати «з тієї ноги», а Скорпіон змінює своє амплуа

Вівторок, 4 грудня, християни святкують одне з центральних, найвідоміших свят -  Введення у храм Пресвятої Богородиці. Воно пов’язане із багатьма старовинними народними традиціями та обрядами. В Україні цей день також називають Уведений або Третя Пречиста. Кажуть: «Перша Пречиста жито засіває, Друга – дощем поливає, а Третя снігом покриває». Тож помолимося та гайда з чистими помислами на роботу.

Овен

Іноді замість того, аби із самого ранку казати «ой, як все погано», варто просто посміхнутися та крикнути увесь голос «Боже, як все чудово». А для цього варто встати «з правильної ноги».  Порада дня, 4 грудня, для Овнів: прокинувшись, зробіть дихальні вправи, запишіть те, за що вдячні життю та вивчіть щось нове.

Телець

Хутко біжіть кататися з гірки та ловити сніжинки ротом. А дорослими людьми Тельці зможуть стати якось потім, принаймні сьогодні, 4 грудня, можна дозволити собі розслабитись та просто насолоджуватись життям.

Близнюки

Немає успіху кращого, як твоя щаслива сім’я. Сьогодні, 4 грудня, Близнюки, як ніколи, це зрозуміють. Тому не будуть затримуватись на роботі, а скачають з інтернету рецепт якось смаколику та побіжать додому балувати рідних сімейною вечерею.

Рак

У будь-якому віці одна випадкова зустріч може змінити усе життя. Раки, пам’ятайте про це, тож сьогодні, 4 грудня, будьте готові до нових доленосних знайомств.

Лев

Якщо ви знайдете таку роботу, на яку вам захочеться не просто йти, а бігти з усіх сил, то ми зможемо вас привітати – ця робота буде приносити не тільки радість, а й гроші. Тож Леви, припиніть скиглити, що вас ніхто не цінить, а занурьтесь сьогодні, 4 грудня, у пошуки цікавої вільної вакансії.

Діви

Це не життя стає простішим, це просто ви стаєте сильнішими, і стійко сприймаєте усі негаразди. Тож сьогодні, 4 грудня, Дівам можна трішки розслабитись: за вашу мужність та незламність доля вирішила вам піднести якийсь приємний сюрприз.

Терези

Бог не дає нам випробування, які ми не в силах витримати. Терезам останнім часом здається, що на них вирішили повісити усі проблеми: і сімейні, і робочі. Проте сьогодні, 4 грудня, вашу втому від буденності помітить близька людина та влаштує вам романтичну вечерю із розслаблюючим масажем.

Скорпіон

Оточуючі часто  вважають вас злопам’ятними мстивими привередами із надто складним характером.  Давайте будемо відвертими, Скорпіона часто-густо такими і є. Але  тільки не сьогодні, 4 грудня.  Саме сьогодні Скорпіони змінять своє амплуа кусючого членистоногого на когось із племені пухнастих вуркотливих котячих.

Стрілець

Не пліткуйте, не засуджуйте і не критикуйте, не бійтеся приймати важливі рішення та майте звичку прости у Бога – до цих настанов від папи Франциска варто дослухатися кожного дня. Та сьогодні, 4 грудня, ці поради стануть дуже доречними для Стрільців.

Козеріг

Найкраще свято – це те, що відбувається всередині нас. Козероги, пам’ятайте про це, тож влаштуйте собі свято сьогодні, 4 грудня, у такому форматі,  аби змогли відпочити від буденності. Хочете гучну вечірку? Запросіть друзів. Хочете побути наодинці з коханою людиною? Відключіть телефон та приготуйте ароматний глінтвейн, який такий доречний холодної зими.

Водолій

Водолії сьогодні, 4 грудня, мають бути готовими пройти через найгірше, аби дістатися до найкращого. Головне не здаватися і вперто йти до своєї мети!

Риби

Риби, сьогодні, 4 грудня, мають приготуватися до серйозних перемін у своєму житті. ваша найзаповітніша мрія ось-ось здійсниться. Можливо, що ви не помітити цього одразу, але пам’ятайте. що у життя є свої методи. Тому просто будьте вдячними за усе, що з вами сьогодні станеться.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему