3 Грудня 2018
Новини

В маєтку настоятеля Києво-Печерської лаври знайшли жіночий одяг і гумові пеніси (фото, відео)

В маєтку настоятеля Києво-Печерської лаври знайшли жіночий одяг і гумові пеніси (фото, відео)

Джерело в правоохоронних органах розповіло, що знайшли у помісті керівника обителі.

Звістка про те, що намісник Києво-Печерської Лаври владика Павло (Лебедь), відомий у народі як «Мерседес» (так прозвали за мирську любов до дорогих засобів пересування), виставив на продаж свої дорогі хороми, облетіла українські ЗМІ 1 грудня, пише видання «Інформатор».

Про це у своєму «Фейсбуку» написав журналіст програми «Схеми» Михайло Ткач.

За даними ріелтора, який пропонує до купівлі розкішний заміський особняк, триповерховий будинок площею 580 «квадратів» розташований на ділянці у 40 соток. Садиба включає також гостьовий будиночок і будинок для охорони. А ось церкви чи бодай нещасної каплички на великій території «помістя» не виявлено. Як повідомлялося на сайті з продажу нерухомості «Благовіст» (повідомлялося, бо після розголосу це оголошення зникло, втім, зосталися скріншоти), дім умебльований англійськими меблями, а підлоги покладені мармурові. І вся ця аж ніяк не аскетична «келія» сучасного сановитого монаха обійдеться новому власнику у захмарну суму в 34 мільйони доларів, а це близько 1,3 мільйона доларів.

За день до того, як це оголошення було «вивішене» в Мережі, в будинок намісника Лаври, яка донедавна належала УПЦ МП, але відтепер належатиме державі, нагрянули із обшуком співробітники прокуратури та СБУ. І, в процесі заходів, натрапили, окрім засилля золота і предметів розкоші, яким міг би позаздрити і Пшонка,на дуже пікантні речі. Інсайдер видання «Інформатор» у правоохоронних органах повідомив журналістам, що у будинку Лебедя є кімнати, «у стіни яких вмонтовані золоті пластини».

«Також у Павла є солідна колекція дорогих годинників, інкрустованих коштовним камінням», – пише видання.

Утім, найбільше вразили силовиків, які обшукували приміщення, не атрибути розкоші, а пікантні знахідки. «Окрім предметів розкоші, в спальні у владики знайшли жіночий одяг різних розмірів, два фалоімітатори і чоловічий мастурбатор», – розповіло джерело у силових структурах «Інформатору».

Михайло Ткач одним із перших для «Схем» знімав елітну нерухомість владики Павла і свого часу оприлюднив знімки розкішних інтер’єрів «будиночка».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, кримінал
В тему

Останні матеріали