3 Грудня 2018
Новини

«Дай п’ятюню, бро»: в Мережі з’явилася пародія на Путіна з арабом на «Великій двадцятці»

«Дай п’ятюню, бро»: в Мережі з’явилася пародія на Путіна з арабом на «Великій двадцятці»

Схоже, радий був бачити главу держави-агресора на з’їзді лідерів країн G20 тільки саудівський престолонаслідник.Пише ресурс u-news.com.ua.

Мережею шириться пародія на зустріч президента Росії Володимира Путіна із саудівським принцом на платформі саміту «Великої двадцятки», який нині проходить у Аргентині. Пародійне відео на тему теплих привітань глави Кремля із вінценосним арабом створив відомий американський актор Бек Беннет і пустив гуляти соцмережами.

Нагадаємо, напередодні саміту G20 в Буенос-Айресі президент Сполучених Штатів Дональд Трамп скасував заплановану зустріч із главою РФ через ескалацію конфлікту на Чорному морі – стрільбу і захоплення в полон російськими силовиками українських моряків у Керченській протоці. Путін, чию гідність було ображено такою позицією американського лідера, відомстив як міг: прибувши на саміт «Великої двадцятки», не подав руки Трампу. Натомість мало не кинувся в обійми принцу Саудівської Аравії, якому дав «п’ять».

Відео цього моменту опублікувало, зокрема, видання Бі-Бі-Сі.

Відзначимо, що на черговому заході в рамках наради G20 в Аргентині очільник США Дональд Трамп знову проігнорував такий ритуал політиків, як рукостискання, і не подав долоні Путіну.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Відео
В тему

Останні матеріали