3 Грудня 2018
Новини

У скільки Луцьку обійдеться новорічне оформлення міста?

У скільки Луцьку обійдеться новорічне оформлення міста?

У Луцьку триває підготовка до новорічно-різдвяних свят. Місто на повну готується до зустрічі 2019 року. Невдовзі в обласному центрі Волині засяють новорічними вогнями зелені красуні.

Журналісти видання Т1.ua  вирішили дізнатися, як планують прикрасити місто до свят цього року і у яку суму оздоблення Луцька обійдеться бюджету міста.

За словами директора департаменту житлово-комунального господарства Юрія Крася, сьогодні відбуваються роботи із підготовки до новорічно-різдвяних свят.

Посадовець розповів, що оздоблення міста до Нового року обійдеться бюджету Луцька у 600 тисяч гривень.

Юрій Крась зазначив, що цього року прикрасять три ялинки на Театральному майдані, а також декілька зелених красунь по місту: поблизу РАГСу, біля міської ради та «Solo піци» та або на Вересневому, або на ЛПЗ.

Щодо прикрашення центральних ялинок, то їх оздоблять однотонними іграшками. Частину із них візьмуть із минулого року, а частину закуплять нових. На нові планують витратити близько 40 тисяч гривень.  Також навколо ялинок спорудять традиційний подіум, де усі охочі матимуть можливість водити хороводи біля святкових красунь.

Також, зі слів Крася, цього року продовжать традицію і облаштують «Алею ангелів» на вулиці Лесі Українки. Проте, цього року, ймовірно, вона простягнеться аж до вулиці Сенаторки Левчанівської, а не тільки до Кривого Валу, як було минуло річ.

Як і щорічно вулиці та центр міста оздоблять святковою ілюмінацією.

Засвічення головних ялинок міста відбудеться 19 грудня. Цього ж дня відкриють і новорічну красуню біля розважального центру «Промінь». До слова, минулого року саме ця луцька ялинка була визнана найкращою в Україні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, економіка
В тему