3 Грудня 2018
Новини

Чому вакцини проти хвороби стають причиною хвороби і навіть смерті у дітей?

Чому вакцини проти хвороби стають причиною хвороби і навіть смерті у дітей?

Цьогоріч після щеплень померли шестеро маленьких українців…

Федеральний уряд США офіційно оприлюднив дані, які підтверджують, що вакцини регулярно нівечать і навіть вбивають дітей. За інформацією генерального директора держустанови «Центр громадського здоров'я МОЗ України» Володимира Курпіти, в минулому році в Україні після щеплень померли 17 дітей. Цьогоріч відомо про шість летальних випадків. Останній стався у жовтні в місті Ізмаїл Одеської області, де за кілька годин після щеплення померло шестимісячне дитя…

Тема вакцинації в Україні є дуже гострою і фактично розділила людей на два ворожі табори: одні агресивно пропагують життєво необхідну важливість щеплень, інші – категорично проти таких методів штучної стимуляції стійкості організму до хвороб.

Серед противників тотального вакцинування є киянин Захар Мілютін, батько чотирьох дітей. Уже 9 років, а саме такий вік його найстаршої дитини, він ретельно досліджує цю тему і на своїй сторінці у «Фейсбуку» постійно оприлюднює усі найновіші наукові дослідження вчених всього світу саме з приводу шкоди вакцинації.

– Я маю четверо дітей, і свого часу мені з дружиною потрібно було прийняти рішення, чи робимо ми щеплення, і якщо робимо, то якими вакцинами. Тому ми уважно почали вивчати це питання, і головне – що ми зрозуміли, що вакцинація – це серйозне втручання у організм здорової дитини, – розпочинає свою розповідь Захар Мілютін.

Особливо гостро це питання постало нині, коли під приводом загострення ситуації із захворюваністю на кір, не щеплених від цієї хвороби дітей випроваджують із дитячих садочків. Але не пускати дітей до навчальних закладів – це незаконно. Саме так вважає Захар Малютін:

  • В Україні Конституція передбачає право на освіту для всіх. Інші випадки – коли дирекція навчальних закладів «трупом» стоїть і вимає медвідводів у тих, хто не щеплюється. Фактично, за законом, батьки просто мають право написати відмову. Але листи МОЗ – «вжити заходів до охоплення вакцинацією», є рекомендативними, а не примусовими до виконання. Однак дирекція видає їх як наказ.

Формальдегід, який у є вакцинах, може спричинити онко

Як наголошує Захар Мілютін, у інструкції до будь-якого щеплення вказано масу побічних реакцій, починаючи від бронхіту, тобто найлегших форм ускладнень, і закінчуючи менінгітом, енцефалітом і навіть смертю. Тобто від вакцини можна захворіти, можна стати інвалідом, а можна і померти.

– Якщо взяти вакцини від правцю, то сьогодні шанси захворіти на правець у нашій країні нижчі від шансів бути вбитим блискавкою. Якщо дивитися статистику МОЗу по правцю за три роки, то за цей час в Україні жодна дитина не померла від цієї направду страшної хвороби. Зате вакцини від правцю, які зараз закуповують в Індії (АКДП), містять цільноклітинний кашлюковий компонент. АКДП зараз використовують тільки в Африці, країнах Азії, і власне – в нас. Точніше, в європейський країнах вакцини АКДП роблять, але там цільноклітинний кашлюковий компонент розщеплений, себто не цільний. А у нас та вакцина, яку за кошти бюджету МОЗ закуповує в ЮНІСЕФ, – цільноклітинна, яка за даними американського центру контролю захворюваності на 2 тисячі дітей спричиняє одне серйозне ускладнення. І от їх до нас зараз везуть мільйонними партіями, – додає він.

Захар Мілютін

В інструкції до будь-зякого АКДП вказано, що у всіх цих вакцинах, навіть найкращої якості, є формальдегід, який офіційно визнаний канцерогеном, причому у будь-яких дозах. Однак певні посадовці і лікарі заспокоюють, що він там – в мінімальних дозах. Але разом з тим, де вказано дозу, від якої він стає канцерогеном? Багато дослідників схильні до думки, що в кінцевому результаті канцероген починає стимулювати ріст ракових пухлин. І нині вони доводять прямий зв'язок вакцинування з онкозахворюваннями. Особливо в розвинених країнах, де є багаторічна практика вакцинації, рак росте дуже інтенсивно. В Україні ця хвороба теж процвітає, але в нас все звикли списувати на Чорнобиль.

Тотальна вакцинація ще й напряму пов’язана з тим, що утилізація вакцин обходиться дуже дорого. У 2015 році під «галас», коли на Закарпатті у двох дітей ромської національності діагностували поліомеліт (хоча  13 років поспіль цієї хвороби в Україні не діагностували), компанія Sanofi – один з найбільших фармвиробників, на гроші канадського уряду привезла до нас величезну партію оральної полівакцини типу 2. Яку, якби вони не спихнули нам, змушені були б знищити до квітня 2016 року, коли спливали терміни її використання. Тоді ця вакцина застрягла на митниці, її розморозили, потім знову заморозили, тримали у невідповідних умовах, але в результаті вона все одно потрапила в Україну.

Алюміній у вакцинах спричиняє аутизм

У 90 відсотків сучасних вакцин міститься алюміній. Саме він провокує імунну реакцію. З організму він не виводиться і з часом починає «подорожувати» в ньому. З'являються аутоімунні захворювання, коли організм атакує сам себе. Одними з найпоширеніших аутоімунних захворювань у всьому світі зараз є астма та діабет другого типу. Також частина алюмінію може долати гематоенцефалічний бар'єр, тобто з крові поступати в мозок. Саме з цим вчені пов'язують нейродегенеративні захворювання, такі як аутизм.

– В тих ін'єкціях, що масово ввозять до нас з Індії, – дуже багато ртуті і алюмінію. Також дослідження останніх 10 років доводять виникнення аутизму через алюміній. Минулого року британський дослідник Крістофер Екслі робив аналіз мозку померлих дітей-аутистів. Він дослідив, що в них у мозку вміст алюмінію зашкалював, – продовжує Захар Мілютін.

Хто заробляє на здоров’ї наших дітей?

Щорічно вакцинна світова індустрія заробляє 40 – 45 мільярдів доларів. Неабиякий зиск мають і посередники, в тому числі і ЮНІСЕФ. Ми всі звикли до думки, що це благодійна світова організація, яка рятує дітей. Однак саме вона крутить великі гроші на закупівлі і продажу вакцин. Схема проста: Україна платить ЮНІСЕФу, він – індійському виробнику, різниця – у кишеню. Контракти  – за сімома замками, а відповідальність – обмежена дипломатичним імунітетом цієї установи…

Зрозуміло, все це ховається і спростовується підконтрольними фармамафією, ЗМІ і медиками. Той же лікар Комаровський, якому сліпо вірять тисячі батьків, офіційно отримує гроші від фармкомпаній.

У США і Британії каліцтва і смертність від щеплень компенсують

Коли нам розповідають, що у США високий рівень вакцинації, то замовчують, що там ще з 1996 року діє програма компенсації важких вакцинальних наслідків. Тобто держава компенсує каліцтва і смерть, пов’язані з вакцинацією. Згідно з останнім звітом американців, 4 мільярди доларів пішли на покалічених і вбитих щепленнями. Аналогічна програма діє і у Британії.

– Коли я на сайті пишу до Уляни Супрун, чи не планує МОЗ в Україні вводити таку систему компенсації, моє питання швиденько видаляють і блокують, – каже наш співрозмовник.

Лише за цей рік на сайті держлікслужби України є 6 розпоряджень про тимчасове призупинення та використання вакцин у зв’язку з летальними випадками. Вказана конкретна вакцина, де  сталася смерть і розпорядження припинити вакцинування до з’ясування обставин. Через тиждень-два на сайті розміщують інше розпорядження: мовляв, все перевірили, смерть зі щепленням просто співпала, причина – в іншому. І поновлюють вакцинування. Останній летальний випадок стався в Ізмаїлі, коли після щеплення померла піврічна дитина. Незадовго до цього Супрун звільнила голову держлікслужби Наталію Гудзь із причини «необґрунтованої зупинки використання вакцин». Бо для них смерть – то не причина. А смертність однієї дитини на тисячу-два проведені щеплення лікарі називають нормальним явищем. Це нібито виправдана жертва задля суспільної користі, по типу: одна помре, але життя інших вакцина таки врятує. Але навряд чи хтось хоче, щоб у число «виправданих жертв» потрапило власне дитя…

Ірина Бура

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали