3 Грудня 2018
Новини

«Диявольське поріддя»: мутант, народжений на Філіппінах, перелякав усю планету (фото, відео)

«Диявольське поріддя»: мутант, народжений на Філіппінах, перелякав усю планету (фото, відео)

На одній із філіппінських ферм на світ прийшло аномальне створіння. Жителі села вважають появу такої істоти поганим знаком…

У провінції Султан-Кударат на Філіппінських островах у одному із фермерських господарств незвичайний приплід принесла коза. У тварини, якій довелося робити кесарів розтин, народилося двоє дитинчат. Одне виглядало як звичайне коеня. А страхітливий вигляд другого плода нажахав тутешніх жителів. Люди називають побачену істоту чудовиськом і диявольським поріддям, вважаючи уже саму появу такої істоти лихим провістям для свого поселення.Пише видання Daily Mirror.

Це створіння цілком позбавлене шерсті і моторошно схоже на людське дитя із ратицями. За словами власниці ферми, 40-літньої Джозефін Репік, дивна істота мала навіть «людський пуп».

Сільчани сприйняли таку подію за поганий знак. В населеному пункті поговорюють, що цей «бісовий мутант» може бути ознакою прокляття, яке лягло на родину рільників. «ніхто не знає, що воно таке. Але точно не коза. І від цього не по собі», – каже пані Репік.

Повідомляється, що обоє дитинчат і мати-коза після розродин не вижили. Тим часом у науковців власне пояснення такої природної аномалії. За словами зоолога Агапіта Сальсеса, котрий працює у Філіппінському університеті Діліман, в ембріона кози сталася генетична мутація. Або ж тільну козу міг укусити комар-переносник вірусу лихоманки Ріфт-Валлі, що і спричинило аномалію розвитку плода.

аномалія

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Відео
В тему