3 Грудня 2018
Новини

Ексклюзивний гороскоп на сьогодні: Козероги пригадають старі образи, а Діви набудуть нових ворогів

Ексклюзивний гороскоп на сьогодні: Козероги пригадають старі образи, а Діви набудуть нових ворогів

Понеділок – день важкий. Чомусь ця приказка настільки прижилась серед нас, що ми і не замислюємося, а чому перший день робочого тижня має бути обов’язково важким. Можливо, варто змінити ставлення до понеділків, і тоді увесь робочий тиждень буде приносити задоволення від роботи?

Овен

На роботу з піснею? Не питання – сказав Овен, і сьогодні, 3 грудня, присвистуючи та пританцьовуючи, побіг виконувати улюблені робочі обов’язки.

Телець

Дарувати радість найдорожчим людям!  Телець сьогодні, 3 грудня,  прокинувся з цією думкою, і одразу ж побіг її реалізовувати. Принаймні, напоїв усіх рідних свіжозавареним чаєм з лимоном.

Близнюки

Якщо будеш посміхатись -  мрії неодмінно будуть збуватись! Близнюки сьогодні, 3 грудня,  ледь відкривши очі, одразу полізли у  соцмережі, прочитали цю фразу, і тепер йдуть на роботу з посмішкою «на усі 32». Щоправда, деякі люди від них шарахаються, але ми ж прагнемо, аби мрії збулись, тому не зважаємо.

Рак

Моє життя  - то мої діти! Рак твердо в цьому переконаний, хоча й ці неслухи постійно кричать і та нищать усе навкруги. Сьогодні, 3 грудня, Рак заварив діткам зранку какао з зефірками, і з посмішкою спостерігає за своїми дітьми. Ще немає своїх дітей? Гайда робити какао племінникам чи сусідським дітлахам.

Лев

Живу гідно наперекір ворогам! Леви сьогодні, 3 грудня, прийняли царствену позу та налаштувалися на позитивний робочий тиждень. І не дай Боже комусь криво глянути чи сказати якесь недобре слово в сторону Левів….

Діва

З самого ранку, 3 грудня, Діва вже встигла опинитися у правильний час у правильному місці: начальство помітило її старання та похвалило. Ось тільки ворогів у неї на офісі побільшало.

Терези

Вчора була п’ятниця, сьогодні – понеділок….Терези сьогодні, 3 грудня, відкрили очі, і тепер, швидко збираючись на роботу, мов та блискавка носяться від шафи на кухню, від кухні у ванну кімнату. А в голові одне питання: «Невже я проспав усі вихідні?..».

Скорпіон

Не варто чекати понеділка, першого числа, Нового року... Якщо у тебе є мрія- починай втілювати її зараз...Це як нікого стосується Скорпіонів. І сьогодні, 3 грудня, вони нарешті прокинулись від довгого депресивного сну…

Стрілець

Правильно мислити набагато важливіше, ніж багато знати! Стрільці сьогодні, 3 грудня, поринули у саморозвиток. Налаштували себе, що потрібно до кінця року прочитати дві розумні книги та подивитися п’ять тренінгів. Ну, що ж, це гідні заняття.

Козеріг

Старі образи, мов та іржа, повільно роз’їдають душу. Ти повертаєш в пам’яті до най неприємніших моментів у своєму житті. А навіщо? От і Козероги не знають, навіщо сьогодні, 3 грудня ,вони знову пригадали старі образи. Відпустіть їх швидко! Нехай розчиняться у повітрі, мов той чорний дим!

Риби

Хто не стукає – тому не відкривають! Риби десь почули цю мудру фразу, і сьогодні, 3 грудня, вони будуть тарабанити в усі можливі двері. Аби нарешті їх почули та оцінили!

Водолій

Грудень – це фінішна пряма. Водолії сьогодні ,3 грудня, нарешті зрозуміли, що пора піднатужитись та  в повному об’ємі нарешті закінчити усі розпочаті справи та виконати усі обіцянки. Інакше заберете це у новий рік. А це, як усім відомо, погана прикмета.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему